menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Хочемо бути міцним тилом для наших захисників»: вінницькі студенти збирають на дрон для свого викладача

01.04.2023 13:45

Проводиться лотерея для збору коштів на ЗСУ

У Вінниці студенти Донецького національного університету імені Василя Стуса проводять благодійну лотерею для збору коштів на дрони для наших захисників. Розігрують браслет, який передав з передової Артем Вікторович Баєв – декан факультету інформаційних і прикладних технологій Донецького національного університету імені Василя Стуса. Кожен може долучитися за донат. I-VIN.INFO повідомляє про деталі акції та як відбиратимуть переможця.

Як вказано у дописі в Телеграм-каналі Студентської ради Донецького національного університету імені Василя Стуса, такий браслет стане справжнім оберегом для свого нового власника, додасть сил, мужності та сміливості.

Вартість номерка – 100 гривень. Щоб взяти участь в лотереї:

1. Надсилай кошти на банку або за реквізитами нижче.

2. Роби скріншот переказу/квитанції та надсилай його в Інстаграм за посиланням.

 3. Отримай номерок для лотереї

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/9W3UUfjTQh

Номер картки банки: 5375 4112 0436 4728

Як уточнює I-VIN.INFO організаторка лотереї Анна Ракша, кожен охочий може долучитися до лотереї.

«Вартість одного номерка для участі у лотереї – 100 грн. Кількість номерків, що може купити одна людина, необмежена. Тобто, зробивши донат на суму 300 гривень, ти отримаєш 3 номерки. Отже більше шансів, що саме твій номерок виграє», - каже Анна.

Розіграш проводитимуть рандомно, з усієї кількості номерків обирається один. Як додає організаторка, якщо ви отримаєте 3, 7 чи 50 номерків, тим вірогідніше, що обраний рандомайзером номерок буде ваш.

«Як студентська спільнота, ми також хочемо закінчення війни. Це вже не перша лотерея, проведена Студентською радою нашого університету. Ми раді, що хоча б таким чином, збираючи кошти, ми можемо підтримати наших студентів та викладачів, які зараз захищають нас на фронті. Мріємо про їх якнайшвидше повернення до університету! А це буде, коли ми переможемо. Спільним фронтом і спільними зусиллями! Хочемо бути міцним тилом для наших захисників», - запевняє Анна Ракша.

До речі:

Такий браслет є у Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Результати будуть оголошені в прямому ефірі наступного понеділка о 20:00. Усі кошти з лотереї передадуть на дрони для морпіхів 36 ОМБР імені контрадмірала Михайла Білинського, де воює Артем Баєв.

Нагадаємо,«МіГ-29 не допоможуть виграти війну»: Юрій Ігнат про потребу України в літаках F-16.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису.

Читайте також