menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Коли почули вибух, дуже злякалися» - представниця компанії СушиWOK про ракетний обстріл у Вінниці (ВІДЕО)

25.07.2022 21:10

Працівники постраждалих від ракетного удару закладів продовжують розповідати свої історії

У Вінниці від ракетного обстрілу, що стався 14 липня, постраждали приватні будинки, квартири, а також заклади громадського харчування. Своєю історією з того дня поділилась і представниця компанії СушиWOK, повідомляє I-VIN.INFO.

«До вибуху все було як завжди. Ніякого передчуття не було і всі займалися звичними справами. Ми працюємо за форматом «на виніс та доставка», тому відвідувачі сидять у залі зрідка. Як правило, вони приходять забрати замовлення або швиденько перекусити. Тому, на щастя, в момент вибуху в закладі нікого не було, крім співробітників», - пригадує 14 липня представниця компанії СушиWOK Діана Руденко.

Вона додає, що коли почули вибух, то дуже злякалися, але швидко зреагували: хтось забіг на кухню (там ще одна стіна), а хтось присів і прикрив голову руками. І через секунд через 40-60 після другого вибуху, хтось з чоловіків сказав, щоб усі виходили з приміщення та йшли до підвалу. Мовляв, до відбою повітряної тривоги краще перебувати в укритті.

«Усі ми залишились неушкодженими, дякуючи Богу. І психологічний стан у нас стабільний, тому за допомогою до психолога ніхто не звертався. На роботу дехто виходив уже наступного дня, інші – через день. Лише адміністратор залишився вдома на тиждень», - розповідає Діана Руденко.


Заклад сильно постраждав, адже вибиті вікна, двері, впали стіни та стеля. У день вибуху, опісля, працівники разом з представником поліції пройшли до закладу, адже по периметру всього району обстрілу поставили блокпости і нікого не пропускали. Тоді в приміщенні заклеїли вікна та забрали продукти.

А 22 липня розпочали ремонт. Планують, що заклад відкриється цієї п’ятниці, 29 липня. 

«Наразі у Вінниці працює два інших магазини і ми дуже вдячні усім, хто робить замовлення у нас, допомагаючи цим швидше відчинити магазин навпроти Будинку офіцерів. Біля кожного нашого магазину є бомбосховище, і наразі під час тривоги всі працівники обов’язково спускаються туди», - зауважує представниця компанії. 


Нагадаємо, «Заклад та персонал готувався до приїзду Олега Скрипки» - директор Royal Pub про наслідки ракетного удару у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото та відео надані Діаною Руденко 

Читайте також