menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Кубок Вінницької області з волейболу: гра титанів аматорського рівня (ФОТО)

16.07.2023 18:30

У Ладижині пройшов Кубок Вінницької області серед найкращих аматорських чоловічих команд

Найкращі аматорські колективи Вінниччини вчора зійшлися у запеклій боротьбі в рамках Кубку Вінницької області з волейболу. Чотири команди розпочали новий спортивний сезон зі змагань з найсильнішими суперниками на майданчику у ладижинському дендрологічному парку, повідомляє I-VIN.INFO.

Склад учасників був сформований наступним чином: три кращих команди за підсумками сезону «Ліги Поділля» , а саме чемпіони турніру ВК «Стрижавка» та два призери турніру ВК «Браїлів» та ВК «МХП ШВСМ». Четвертою командою став місцевий колектив – збірна Гайсинського району.

«На цих змаганнях зібралися, дійсно, титани аматорського волейболу Вінниччини. Очікую надзвичайно красивий волейбол сьогодні побачити і оцінити, як колективи підійдуть до початку нового спортивного сезону», - зазначив перед початком змагань президент Вінницької обласної федерації волейболу Микола Чумак.

В усіх колективах грали діючі або колишні гравці професійної Суперліги з волейболу, тож рівень гри команд подарував незабутнє свято волейболу усім глядачам цього кубку.

За підсумками турніру місця розподілились наступним чином:

I місце – ВК «МХП ШВСМ» м. Ладижин;

II місце – ВК «Браїлів»;

III місце – збірна Гайсинського району;

IV місце – ВК «Стрижавка».

«Ми сьогодні приїхали підкоряти свої спортивні вершини. Команда не була повністю готова до змагань, зараз у багатьох відпустки. Сьогодні ми грали більше для вболівальників. Проте, спортивний азарт та спортивна воля кожного гравця дала про себе знати. І якими б неформальними для нас не були ці змагання, виклалися на повну і змогли отримати перемогу», - зазначає тренер ВК «МХП ШВСМ» Костянтин Рябуха.

Також відзначили кращих гравців у номінаціях:

Кращий ліберо – Кирил Передрій;

Кращий зв'язуючий – Володимир Скорбатюк;

Кращий нападник – Олександр Мітла;

Найцінніший гравець – Сергій Дорош.

«У нас сьогодні було два завдання – отримати задоволення від гри та поспілкуватись з друзями. Можливо, десь трошки мало місце для спортивних амбіцій, але основним завданням було пограти у волейбол, яке ми виконали, і навіть посіли друге місце цього кубку», - каже кращий ліберо змагань, гравець ВК «Браїлів» Кирил Передрій.

Читайте також, «Сьогодні новий етап розвитку та комунікації для України»: вінничани співпрацюватимуть з представниками Молдови та Великої Британії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Христина Мельник та фейсбук-сторінка Вінницької обласної федерації волейболу

Читайте також