menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Липовецька громада визнана найспортивнішою міською ТГ на Вінниччині (ФОТО)

22.03.2024 13:20

Спортивну першість ЛиповецькаТГ отримала за рейтингом спорттовариства «Колос»

Партнерська публікація

Чимало спортивних досягнень мають мешканці громад Вінниччини. Щороку «Колосом»  проводяться змагання з різноманітних видів спорту. За підсумками 2023 року титул найспортивнішої отримала Липовецькаміська територіальна громада. Нагороди та призи від спортивного товариства «Колос» вручали вчора на сесії міськради у Липовці, повідомляє I-VIN.INFO.

Президією Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» затверджено підсумки конкурсу на кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед територіальних громад області (сільські, селищні, міські) у 2023 році. Згідно із цим рейтингом кращою серед міських територіальних громад у Вінницькій області стала Липовецька ТГ.

Як зазначив голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк, Липовецька громада здобула перше місце серед інших громад завдяки  своїм спортсменам,тренерам, фахівцям галузі та активістам. А також завдяки  всебічній підтримці та злагодженій роботі керівництва громади, депутатського корпусу, підприємців, які допомагають спорту, сприяють оздоровленню населення та реабілітації через спорт і рухову активність.

«Буквально у всіх змаганнях, що ми проводили, Липовецька громада серед лідерів. Для нас важливо заохотити й інші громади, аби вони теж активно долучалися до спортивної та оздоровчої діяльності», - сказав Сергій Татусяк.

Вчора на сесії Липовецької міської ради Сергій Татусяк вручив подяки та символічні призи голові громади Віктору Бичкову та очільнику відокремленого підрозділу ВФСТ «Колос» Миколі Любченку. Окрім цього, відзначили меценатів, представників депутатського корпусу, підприємців та спортивних активістів громади, які теж сприяли успіху на спортивних аренах . Серед них– Михайло Магденко, Руслан Танасюк, Володимир Романюк, Віталій Онищук, Ігор Ревацький, Василь Чигур.

«Завдяки спортсменам, тренерам, дітям, батькам мимаємо здобутки, якими можна пишатися. Завдяки тренерам та батькам у нас росте свідоме покоління. Нещодавно дізнався, що спортсменка з нашої громади здобула третє місце на міжнародних змаганнях з тхеквондо. Ми розвиваємо багато видів спорту, і зупинятися на цьому не будемо», - наголосив голова Липовецької міської ради Віктор Бичков.

Як додав Сергій Татусяк, у розвитку спорту важлива співпраця з соціально-відповідальним бізнесом, які готові підтримувати спорт у будь-яких його проявах.

«Нам важливо і надалі співпрацювати з громадами. У своїй організації ми налаштували потужну систему, яка злагоджено працює. І одним із переконливих аргументів, щоб проводити змагання на кращому рівні, стала співпраця з Благодійним фондом «МХП-Громаді». Завдяки їм, переможці та призери отримують подарунки. Для нас є надзвичайно вагомим аспектом, аби всі заходи проходили на найвищому рівні. Велика подяка «МХП-Громаді» за таку плідну співпрацю», - зауважує Сергій Татусяк.

Очільник відокремленого підрозділу ВФСТ «Колос» Микола Любченко подякував Вінницькій територіальній організації ВФСТ «Колос» за розвиток фізичної культури та спорту у громадах. Також додав, що у громаді завдяки співпраці з БФ «МХП-Громаді» відкрили спортивний майданчик з штучним покриття, де діти та дорослі можуть тренуватися.

«Ви бачите нашу роботу, наші досягнення. Дякую нашим спортсменам, які здобувають перемоги та гідно представляють нашу громаду на всіх рівнях змагань. Вважаю, що без розуміння важливості спортивної галузі з боку керівництва громади, без додаткової фінансової підтримки з боку благодійників, ми б не показували таких гарних результатів. А ми свою роботу робили, робимо і будемо далі робити», - запевнив Микола Любченко.

Читайте також, удар по енергетиці та влучання на Вінниччині: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак.

Читайте також