menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Майстер-клас з хокею провели у Вінниці

05.01.2024 14:40

ХК «Берсерки» разом з ХК «Патріот» провели «хокейну вечірку».

У Вінниці для юних вінничан провели безкоштовний майстер-клас з хокею «Winter Hockey Party». Досвідчені хокеїсти навчали охочих юнаків та дівчат кататися на ковзанах та ділилися секретами, як закинути шайбу в ворота. Окрім цього, організатори заходу провели цікаві конкурси та змагання для гостей хокейного свята. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

На початку заходу провели урочисте відкриття. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих на війні Героїв України. Згодом для усіх охочих організували катання на ковзанах разом з хокеїстами, святкові фотозони, різні конкурси та змагання. Кожен міг спробувати свої сили у хокеї, навчитися новим хокейним вправам, познайомитися з іншими поціновучами хокею та самими спортсменами.

Організатори «Winter Hockey Party» – ХК «Берсерки» та ХК «Патріот». Як зазначив головний тренер харківського ХК «Берсерки» Павло Легачов, минулий рік був важкий, але все ж таки вдалося зберегти дорослий клуб та дитячу команду 2009/2010 року народження, які зараз виступають на Чемпіонаті України. Наразі у ХК «Берсерки» триває процес об’єднання з дитячою школою «Патріот» для створення єдиного вектору розвитку від дитячого хокею до професійного клубу, щоб залучити у 2024 році якомога більше малечі до найшвидшої гри.

«Ми вирішили подарувати всім бажаючим свято зими під куполом «Льодового Клубу». На мій погляд, свято вдалося на всі сто відсотків! Чотири години всі охочі безкоштовно провели на льоду, катались на ковзанах і брали участь у різноманітних конкурсах. Усього 50 вихованців ДЮСШ «Патріот», 20 дітей ГО «Нова Свідомість» та приблизно 50 дітей за запрошеннями», - зауважує тренер.

Також на заході була поціновувачка хокею Анастасія Капітан. Дівчина запевняє, що захід був організований на високому рівні. Сподобалося, що саме хокеїсти ділилися своїм досвідом, вміннями та проводили конкурси.

«Респект за такий захід хлопцям, вони знайшли час для людей, які взагалі не вміють кататись на ковзанах. Вони допомогли їм, розказали детально про все, конкурси провели круті. Найголовніше, що всі люди були приємно вражені, отримали максимальне задоволення. Це був особливий захід для дітей. Для них це дуже класне свято, яке важливе в такі важкі часи, під час війни. Я дуже рада бути присутньою на цьому заході. Це надзвичайно крута ідея, яку треба реалізовувати для дітей, аби вони могли навіть під час війни реалізовувати свої мрії. Потрібно продовжувати жити далі і вірити в перемогу України!», - каже Анастасія.

Нагадаємо, топ-10 спортивних досягнень Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: надано пресслужбою ХК «Берсерки».

Читайте також