menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Ми відкриті до споживачів та партнерів» – директор заводу мінеральних вод на Вінниччині

07.04.2024 16:00

У планах – масштабування виробництва

Партнерська публікація

Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну чисельні підприємства зіштовхнулись з низкою проблем. Безпека працівників, зменшення споживчого попиту чи відключення електроенергії – лише кілька з них. Так, директор ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна» Михайло Данильченко розповів для I-VIN.INFO про цінності підприємства, виклики та плани на майбутнє.

– Якими є принципи та цінності, що лежать в основі діяльності заводу «Регіна»?

До основних принципів відноситься, перш за все, відкритість до споживачів та партнерів. Ми постійно реагуємо на різні відгуки людей щодо нашої діяльності і вважаємо, що це допомагає розвиватись і покращувати якість продукції для споживачів. А для партнерів у нас є сертифікація ISO і ми практикуємо наступне: приїжджаємо до них на виробництво, щоб подивитися, як вони виготовляють ту продукцію та сировину, якою ми користуємося, і навпаки. 

– Після початку повномасштабного вторгнення з якими проблемами ви зіштовхнулися?

Насамперед – це сировинне забезпечення. Багато постачальників хвилювались з приводу розрахунку, частина з них виїхала, закрила виробництва на початку війни. Декотрі реструктурували підприємства і переїхали в західні області. Тому перші місяці війни були складними, з приводу кадрів – кардинально важкими. У нас завод територіально далеко розташований від обласного центру та великих міст, і знайти кваліфікованих працівників для такого харчового виробництва важко. Коли торік ми запускали другу зміну, це було відчутно, але вдалось розділити зміни. Також ми зменшили навантаження на кожного працівника, щоб зменшити чинник стресу. 

– Чим ваша продукція відрізняється від інших торгових марок? 

Якщо говорити про смакові властивості, наша вода має унікальний природній вміст срібла. Це відрізняє нас від інших виробників. Коли йдеться про цінову політику, ми не регулюємо саму ціну під споживача, як виробники, але вона виходить вище середнього класу. 

– Хто може працювати на вашому підприємстві?

Ми приймаємо на роботу людей віком від 22 років. Основне – технічна освіта. Наші працівники постійно підвищують кваліфікацію, проходять навчання з охорони праці, користування обладнанням. Наразі нових працівників фактично немає, а якщо і є, вони мають попередній досвід роботи на заводах.

– На які регіони постачається ваша продукція? 

Основні області – це Вінницька, Хмельницька та Житомирська. Частково – Київська, Одеська і Чернівецька. Представники різних організацій можуть напряму підписати договір із заводом або через дистриб`ютерів. Наприклад, у Хмельницькій області дистриб’ютор сам підписує договори і везе товари безпосередньо по місту. Також у нас був досвід роботи за кордоном – продукцію завозили в Кишинів, Молдова.

– Що планується на майбутнє?

Наразі ми хочемо зберегти той рівень роботи, який є. Тому що найбільше хочеться Перемоги України. Водночас, є думки щодо масштабування виробництва. Крім того, підвищення енергоефективності та збільшення продажів. Також плануємо виходити на ринки інших областей України. Це, зокрема, Рівненська, можливо, Черкаська. І повноцінно хочемо поставляти продукцію в Чернівецьку область.

Нагадаємо, швейне підприємство з Харкова дає роботу людям з інвалідністю на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані Михайлом Данильченком 



Читайте також