menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Мотофестиваль на День міста привабив вінничан та любителів байків (ФОТО)

13.09.2021 16:30

На День міста у Вінниці організувати мотофестиваль та виставку

На День народженні Вінниці було гучно, цікаво та весело. Особливо, коли до свята долучились любителі мотоциклів та байків. Адже у колоні на вулицю Соборну приїхало близько пів тисячі учасників виставки. Також у таборі за Стрижавкою проходив мотофестиваль, на якому залишилась частина мотоциклів та людей. Інформаційна Вінниччина мала нагоду відчути дух любителів швидкості та руху на двоколісних конях та дізнатися більше про виставку, що відбулась за вулицею Соборна.

Як тільки на святкуванні Дня міста ви пройшли виставку машин та тролейбусів, то далі стоятимуть вони: чорні чи іншого кольору, з наліпками чи без, великі та маленькі – байки і мотоцикли. Ці залізні коні викликали інтерес як і у дітей, так і у дорослих. Багато хто робив фото, інші підходили ближче роздивитись. Проте кожен з них був зацікавлений у цьому хобі.

Інформаційна Вінниччина поспілкувалась з організаторкою мотофестивалю «Загул», який пройшов за Стрижавкою на День міста, та учасницею виставки Діаною Мельник. Дівчина захоплюється мотоциклами понад 10 років, а кермує – 6 років. За цей час вона мала 4 «залізних коней». Таку любов до мотоциклів розділяє і чоловік Діани. Більш того дівчина розповіла, що саме він і привив їй це захоплення.

Як зазначила Діана Мельник, що на виставці, що організували на Соборній були представленні практично всі різновиди мотоциклів: від вітчизняних до ексклюзивних примірників, зібраних в одному екземплярі. Окрім цього, ще дізнались враження людей від залізних коней та святкування Дня міста.

«На день міста все було дуже естетично і по-рокерськи. А на центральній площі Вінниці були розташовані байкерські мотоцикли. Шкода в звичайний день не побачиш такий великий наплив і зліт байкерів. Проте мені дуже вони сподобались! Особливо, зі всіх мотоциклів припали до душі чепери. І якщо в майбутньому я зможу собі це дозволити, то хотів би придбати саме його», - поділився відвідувач виставки та любитель мотоциклів вінничанин В’ячеслав.

Також детальніше дізнались і про сам мотофестиваль. Щороку Діана Мельник та інші організатори проводять два міжнародних масштабних заходи:

«Повесні на дні Європи - це мотофестиваль «Загул», а восени на день Вінниці - мотофестиваль «Нестандарт». «Загул» є більш масштабним мотофестивалем, тому що входить у трійку найбільших в Україні. До нас приїздять мотоциклісти зі всієї України та багатьох суміжних країн: з Молдови, Польщі, Чехії, Білорусі, Болгарії та навіть були байкери з Греції. На «Нестандарті» на цьому уікенді були байкери зі всіх куточків України» , - розповіла Діана.

А мета таких заходів – отримати емоції від зустрічі мотоциклістів-однодумців . Організатори намагаються максимально яскраво проводити фестиваль та організовують цікаві конкурси, шоу-програму, концерти, різноманітні активності, флешмоби та інше.

«Наші мотофестивалі співпадають з святами днів Європи та дня народження Вінниці не випадково. Таким чином ми намагаємося показати наше прекрасне місто у всій красі якомога більшій кількості гостей з різних куточків країни, та і містян порадувати таким досить масштабним явищем,а саме мотоколоною та виставкою мототехніки у центрі Вінниці», - поділилась організаторка Діана Мельник.

Нагадаємо, на День міста вінничани вражали своєю майстерністю (ФОТО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак, Діана Мельник

 

Читайте також