menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Мультимедійний меморіал пам’яті загиблих бійців АТО/ООС встановили на Вінниччині

28.09.2021 14:55

В пам’ять загиблих бійців АТО/ООС встановили меморіал з мультимедійною дошкою

На Вінниччині, в Калинівці встановили мультимедійний меморіал в пам'ять загиблих військових в зоні АТО/ООС. На електронному таблі виводять фото героїв України та інформацію про них. До меморіалу приходять місцеві та близькі, в яких навертаються сльози. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на «Вінниця.info».

Пам’ятник знаходиться у центрі міста. Ввечері він підсвічується синьо-жовтими світлодіодними стрічками та ліхтарями. Їх місцеві вже встигли назвати «свічками пам’яті». Коли сідає сонце, тут збирається чимало місцевих жителів.

Як зазначають мешканці Калинівки, що ввечері на малюнку, зображеного українського героя з щитом та мечем, відбивається освітлення. А за його спиною ще є силуети. Саме завдяки світлу цей малюнок наче оживає для місцевих.

Даний меморіал встановили до Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.


Нагадаємо, що відбулась презентація книг у Вінниці про війну на Сході України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Наталії Куровської.

Читайте також