menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Відбулась презентація книг у Вінниці про війну на Сході України

23.09.2021 13:20

Презентували книги вінницького письменника

У Вінниці, в обласній науковій бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва відбулась презентація книг Сергія Деркача. Автор представив: «Айдар. Четвертый тост (интервью на линии огня)», «Мати солдата» та «Дума про добровольця». До участі долучились військові та інші любителі творчості Сергія Деркача. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на допис у Фейсбуці Військової частина 3008 Національної гвардії України.

Книги розповідають про події, які відбуваються на Сході України під час гібридної війни. Про таке нацгвардійцям було особливо цікаво слухати, адже більшість з них розуміє наскільки важливо підтримати людей, які були в зоні АТО/ООС.

На презентації виступили герої романів: Людмила Менюк та Світлана Бевз. Їм довелося побувати на лінії вогню. Прообразом роману «Мати солдата» стала Людмила Менюк. Як зазначають у дописі, що військовослужбовці були надзвичайно вражені заходом та вони планують долучатись до подібного частіше .

Окрім цього, автор Сергій Деркач особисто підписав та подарував 3 книги для бібліотеки військової частини 3008.


Нагадаємо, на Вінниччині планують встановити пам'ятник героям АТО/ООС.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото взято з допису.



Читайте також