menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло п’ятеро військових з Вінниччини

01.04.2024 18:30

Знову втрати на фронті

Через війну на фронті загинуло п’ятеро військових з Вінницької області. Серед них Євген Березовський, Сергій Балюк, Олександр Чайковський, Сергій Чуприна, Владислав Бойчук. Повідомляє I-VIN.INFO.

На фронті загинув  Євген Березовський. Його поховали 30 березня у Немирові. Про це повідомили у Немирівській міській раді.

Лави Небесного війська поповнив Балюк Сергій Олександрович, 18 квітня 1993 року народження, житель с.Гарячківка Городківської громади. Старший солдат Балюк Сергій Олександрович служив навідником-оператора 1 відділення 2 взводу оперативного призначення (на бронетранспортерах) 5 батальйону оперативного призначення. Під час виконання бойового завдання із штурмування військової армії російської федерації в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області, 20 лютого 2024 року окупант обірвав життя нашого Героя-земляка. Повідомив голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк.

Олександр Чайковський житель Якушинецької громади. В останню путь його провели 29 березня. Повідомили у Якушинецькій громаді. 

Сьогодні, 1 квітня, Вінниця прощається із Захисником України, воїном 116-ї окремої механізованої бригади Сергієм Чуприною. Вінничанин воював на Запорізькому напрямку. Там і прийняв свій останній бій. Сергій Павлович народився 17 липня 1980 року у Вінниці. Навчався у школі №15, згодом вступив до Вінницького національного технічного університету на факультет машинобудування. Працював за інженерною спеціальністю. На фронт Сергій Чуприна пішов у грудні 2022 року. Повідомили у Вінницькій міській раді.

Вінничани провели у вічність хороброго воїна Владислава Бойчука. Щойно виповнилося 18-ть юнак одразу підписав контракт на службу у Збройних Силах України. На війні перебував із 2021 року. Тож і повномасштабне вторгнення зустрів на фронті. Боронив Україну у складі 3-ї окремої штурмової бригади. Свій останній бій Владислав прийняв 27 березня поблизу села Орлівка Донецької області. Життя воїна обірвалося у 21… Повідомили у Вінницькій міській раді.

Нагадаємо, ще четверо захисників втратила Вінниччина.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад.

Читайте також