menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Ще четверо захисників втратила Вінниччина

29.03.2024 18:30

Вічна пам'ять загиблим

Українці віддають за свободу своєї країни найцінніше - своє життя. Стало відомо, що у боях з ворогом загинуло ще четверо мешканців Вінниччини: Геннадій Арльонка, Віталій Лукіянчук, Андрій Цвях та Роман Стрільчук, повідомляє I-VIN.INFO.

Трагічна звістка прийшла до Могилів-Подільської громади. Голова громади Геннадій Глухманюк повідомив про загибель Геннадія Арльонки 1974 року народження. Загинув Герой вчора у важких боях з ворогом на Донецькому напрямку. 

Завтра у село Сальник Калинівської громади «На щиті» повертається Віталій Лукіянчук, 1970 року народження. Про це повідомили у Калинівській міській раді. Багато років чоловік працював на Калинівському експериментальному заводі деревинних матеріалів, потім - будівельником. На початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов боронити нашу державу. Герой воював у найгарячіших точках, тричі його бригада тримала оборону під Бахмутом, був командиром взводу, на якого рівнялися та поважали. 

Вчора Вінницька громада провела в останню путь жителя Вінницьких Хуторів Андрія Цвяха, 1983 року народження. Чоловік воював у складі 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Боронив Україну від ворога на Донецькому та Харківському напрямках. Загинув Герой 18 березня поблизу села Синьківка Куп’янського району, що на Харківщині. 

Сьогодні у Вінниці попрощались із Романом Стрільчуком, 1978 року народження. Чоловік служив у лавах 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Загинув Герой 24 березня внаслідок мінометного обстрілу позицій у Бахмутському районі.

Нагадаємо, на Вінниччині внаслідок нічної ворожої атаки є влучання.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з допису

Читайте також