menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На фронті загинуло п'ятеро вінничан

09.02.2024 18:10

Знову втрати на фронті

Стало відомо про загибель ще п’ятьох військових з Вінниччини. А саме Володимир Колеснік, Юрій Бекало, Олег Задачін, Роман Фурманчук, Микола Тищенко. Повідомляє I-VIN.INFO.

На фронті загинув уродженець села Сугаки Колеснік Володимир Миколайович 31 жовтня 1971 року народження. Захисник ЗСУ, кулеметник, у війську із лютого 2022 року. Помер від бойових поранень у лікарні 06 лютого 2024 року в наслідок обстрілу окупантів 11 грудня 2023 року поблизу села Стародубівка Донецької області. У Героя залишилися батьки, дружина та син. Про це повідомили у Вендичанській громаді.

На Донеччині, під час виконання бойового завдання, загинув молодий воїн з села Кам’яногірка – Бекало Юрій Володимирович, 2003 року народження. Про це повідомили у Дашівській громаді.                                       

Назавжди на щиті повертається додому могилівчанин - Задачін Олег Миколайович 01.12.1990 року народження. З перших днів повномасштабної війни він пішов захищати рідну землю від російських окупантів. На жаль, 29 грудня 2022 року у важких боях у Бахмутському районі на Донеччині Олег загинув…Про це повідомив голова Могилів-Подільської громади Геннадій Глухманюк.

З перших днів війни на захист рідної країни став Роман Фурманчук. Повернувся в стрій воїн і після лікування та реабілітації, які проходив в результаті поранення в Авдіївці у серпні 2022. З цього часу Роман став механіком-радіотелефоністом. Роман Фурманчук разом з побратимами 110-ї ОМБ виборював мирне майбутнє для своїх трьох діток, своєї родини та усіх українців. Життя відважного 41-річного воїна обірвалось 2 лютого у Авдіївці внаслідок скинутої ворогом керованої авіабомби. Про це повідомили у Жмеринській міській раді. 

З січня 2023 року стояв на захисті України та виборював мир для усіх українців і Микола Тищенко. Старший стрілець-оператор 1-го відділення 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4689 відважно боровся з ворогом-супостатом на Лиманському напрямку та пліч-о-пліч з побратимами наближав довгоочікувану Перемогу. Під час виконання одного з бойових завдань військовий отримав травму та проходив лікування у шпиталі в Дніпрі. Але серце мужнього воїна не витримало великого навантаження та 28 січня назавжди зупинилось. Про це повідомили у Жмеринській міській раді. 

Нагадаємо, вінничанин майструє багі для ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад.

Читайте також