menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині під час війн продовжують народжуватися діти

08.03.2022 16:30

У Калинівській територіальній громаді народжуються немовляти

Навіть під час війни на Вінниччині, у пологовому відділені Калинівськоїцентральної районної лікарні народилося п’ятеро немовлят - чотири дівчинки і один хлопчик. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на допис у Фейсбуці Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА.

Окрім цього, у цьому пологовому відділені існує традиція влаштовувати тематичні фотосесії для новонароджених.Цього разу малюків загортають в український прапор.

«Немовлята та їх матусі почуваються добре. Саме заради дітей, ми спільно маємо працювати над Перемогою, кожен на своєму місці. Зазначу, що наразі у нашому пологовому відділенні перебувають 10 вагітних жінок, які приїхали до Калинівки з Київської, Херсонської та Донецької областей», - зауважив директор Калинівської центральної районної лікарні Владислав Головащенко.

Нагадаємо, психологиня ДСНС України надала поради вінничанам.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису.

Читайте також