menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині провели благодійний турнір з волейболу серед ветеранів (ВІДЕО)

26.08.2022 13:20

На змаганнях збирали кошти на підтримку Збройних Сил України

В Ольгопільській територіальній громаді пройшов благодійний обласний турнір з волейболу серед ветеранів 50 + на підтримкуЗбройних Сил України, повідомляє I-VIN.INFO.

На турнір приїзали волейбольні клуби Ладижина, Теплика, Тростянця, Крижополя. І грала, звісно, команда з Ольгополя.

«В непростий час для нашої країни кожен докладає максимум зусиль, щоб наша держава здобула перемогу. Сьогодні багато спортсменів з Теплика, Тростянця, Ладижина, Ольгополя робили свій питомий внесок у перемогу над рашизмом. Люди сьогодні здають кошти для того, щоб придбати якісь необхідні для військових речі і наблизити цим нашу перемогу», - зазначив президент Федерації волейболу Гайсинського району Геннадій Мазур.

За результатами матчів призові місця посіли такі команди:

1 місце посіли господарі – команда Ольгополя

2 місце - команда з Теплика

3 місце – волейболісти з Тростянця

Окрім цього, кращі гравці різних позицій були нагороджені призами:

- «Кращий нападник» - Петро Люлько (Ольгопіль);

- «Кращий блокуючий» - Василь Сатановський (Крижопіль);

- «Кращий захисник» Олександр Кравець (Ладижин);

- «Кращий зв’язуючий» - Дмитро Дерев’янченко (Теплик).

Змагання організовувала Федерація волейболу Гайсинського району за підтримки Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» , Вінницької обласної федерації волейболу, обласної СДЮСШ з волейболу та Ольгопільської територіальної громади.

Президент ФВГР Геннадій Мазур зазначив, що у майбутньому розглядає можливість проведення у Гайсинському районі обласних змагань з волейболу, в яких приймуть участь збірні кожного з районів Вінницької області.

«Збройні Сили України відчувають підтримку спортсменів і громад починаючи змаганнями на місцях і закінчуючи великими міжнародними світовими турнірами. Це зміцнює наш дух і віру в те, що ми обов’язково переможемо, що і на спортивних майданчиках, і на фронті перемога завжди буде за нами», - підкреслив заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Микола Радіонов.

Нагадаємо, вінничани зі збірної України стали призерами чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото та відео: фейсбук-сторінка Геннадія Мазура

Читайте також