menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

На Вінниччині пройшли фінальні змагання з футзалу серед ветеранських команд

02.10.2022 13:45

Пройшли фінальні змагання серед ветеранів

У Немирові, що на Вінниччині, 1 жовтня пройшов чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранських команд. Учасники були вікової категорії 55+. Також на змаганнях збирали кошти на ЗСУ. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У чемпіонаті взяли участь команди Немирівської, Крижопільської, Могилів-Подільської, Тростянецької та Хмільницької територіальних громад. Перед початком гри всі присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв за оборону України та загиблих мирних громадян нашої держави.

Як зазначає заступник голови обласної територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець, проводився за коловою системою.

«Гравці усіх команд демонстрували чудову майстерність, створювали захопливі ігрові ситуації та забивали у ворота суперників шедевральні м’ячі. Сьогодні ще збирали кошти на ЗСУ. Здебільшого ці кошти кожна громада відправляє на підтримку своїх земляків на фронті. Також вони самостійно вирішують, куди їх спрямувати», - каже Валерій Швець.

До речі, переможець чемпіонату братиме участь у всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 18-22 жовтня у селищі Ворохта Івано-Франківської області.

А за результати змагань визначились призери чемпіонату:

1 місце - Крижопільська ТГ;

2 місце - Немирівська ТГ;

3 місце- Хмільницька ТГ.

Нагадаємо, ВК «Добродій-Медуніверситет ШВСМ» вдруге обіграє суперників на Суперлізі Дмарт.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець.



Читайте також