menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Наше життя перебуває у стані невизначеності» – вінницька психологиня

01.08.2023 13:15

У Вінниці провели лекцію «Як навчитись приймати оптимальні рішення і бути продуктивним?»

Партнерська публікація

У Вінниці пройшов психологічний тренінг для усіх охочих «Як навчитись приймати оптимальні рішення і бути продуктивним?». На заході обговорювали важливість та способи прийняття рішень, вчились оптимізовувати ресурси та залучали учасників й учасниць до практичних занять. Спікеркою була психологиня Оксана Шпортун, повідомляє I-VIN.INFO.

«Ця тема сьогодні є вельми актуальною, тому що зараз кожному з нас доводиться щоденно приймати безліч рішень, що становлять наше буття. Особливо сьогодні, коли ми ставимо собі запитання: «Що я можу зробити для перемоги України?», «Залишатися мені у своїй країні або заради безпеки моїх дітей виїхати?», «Де здобувати освіту?» тощо. Все тому, що наше життя, на жаль, перебуває у стані невизначеності», – каже Оксана Шпортун.

Так, на тренінгу учасники та учасниці мали змогу вивільнити усі свої страхи, обміркувати та проаналізувати можливі варіанти рішення тих питань, що їх цікавлять. І, як підкреслює психологиня, вони були активними, щирими, розкутими, смішними та просто самі собою.

Однією з учасниць була пані Лариса, яка понад 30 років самостійно вивчає психологію, «позитивне мислення»:

«Коли читаєш другий раз книгу, сприймаєш її по-іншому. У роботі це відбувається щодня. Тому постійно хочеться розвиватись та розширювати коло знайомств. Ще до початку заходу вдалось потоваришувати з кількома відвідувачами заходу. Ми навіть домовились про майбутню співпрацю».

Заступниця голови СМОВ, одних із співорганізаторів, Лілія Шульгіна додає, що цього разу на зустрічі було близько 12 людей. Тож оскільки людям необхідний подібний відпочинок та розрядка, це далеко не останній захід. На її думку, кожен має відчувати особливу підтримку під час війни.

Відтак там, зокрема, розглядали поняття «рішення», «оптимальне рішення», усвідомлювали знання про себе: «Як я приймаю рішення?», « Наскільки я рішучий/а у житті?», «Чи задоволена я сьогодні рішеннями, прийнятими раніше?».

Вперше на тренінгу від психологині побувала пані Любов, яка із захватом ділиться своїми емоціями:

«Багато чула про Оксану Шпортун, але тепер побачила її в дії. Це неперевершено. Теперішній простір хаосу ніби структурувався. На мою думку, подібні події змінюють твоє життя, наповнюють його новими цінностями. Захід зібрав багато цікавих людей, які створили незабутню теплу атмосфері. Щиро вдячна!».

За словами засновника Synergy Club Петра Маринчука, ще одних співорганізаторів, у планах і надалі займатись подібними зустрічами:

«Ми хочемо не тільки розповісти про діяльність нашого клубу людям. А також сприяти до самосвідомості людей, допомогти їм перемикати ментальності суспільства від радянських ідеалів. Наразі йде трансформація ментальності населення, але люди не завжди розуміють напрямок. У нас вже є кейси, коли учасники клубу по трохи стають впевненими у собі, заводять нові знайомства, починають розуміти свої хочу чи не хочу, відкривають для себе широкі горизонти життя, краще починають комунікувати з оточуючими та багато іншого».

Захід організований Synergy Club та Спілкою молодіжних організацій Вінниччини.

Нагадаємо,міотонічний оргазм та газлайтинг: батькам розповідали про психосексуальний розвиток дітей.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото надані організаторами




Читайте також