menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Найкраща спортивна громада Вінниччини побореться за медалі на всеукраїнських змаганнях (ФОТО)

10.06.2023 12:10

За звання «Найкраща спортивна громада Вінниччини 2023 року» змагатимуться з семи видів спорту

Сьогодні у Вінниці проходять обласні спортивні ігри «Найкраща спортивна громада Вінниччини 2023 року» під гаслом «З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!». В змаганнях з семи видів спорту зустрінуться команди сільських та селищних територіальних громад. Тут зібралися  кращі спортсмени з невеликих громад, аби поборотися за нагороди та можливість представити Вінниччину  на всеукраїнських змаганнях. I-VIN.INFO побував на змаганнях та дізнався про їх перебіг.

З самого ранку на спортивну базу «Колос» Вінницької територіальної організації  з’їхались представники громад зі всіх куточків Вінницької області. Спортсмени виборюватимуть першість у таких видах спорту: футзал,  армспорт, гирьовий спорт, дартс, теніс настільний, шашки, шахи.

На відкритті спортивних ігор традиційно згадували хвилиною мовчання полеглих на полі бою українських військових, мирних громадян України, які загинули в наслідок військової агресії рф. Звучали слова подяки нашим Збройним силам за їхню звитяжність та героїзм. Адже саме завдяки тим, хто боронить Україну, ми можемо проводити такі змагання. На цьому наголосив заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Щвець.

Заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос», а нині – військовослужбовець ЗСУ, Микола Радіонов подякував всім головам територіальних громад, які попри важкий час змогли приїхати на змагання.

«У деяких громадах навіть скаржились, що в селах вже залишилося досить мало спортсменів-чоловіків, адже більшість вступили в лави ЗСУ. Наші жінки почали самостійно тримати «волонтерський фронт» та навіть займатися продовольством. Нам, солдатам ЗСУ, важливо відчувати, що недарма стоїмо на фронті. І ми готові боротися, аби наше молоде покоління мало мирне майбутнє. Впевнений, переможемо на всіх фронтах», - каже Микола Радіонов.

За словами заступниці голови Вінницької територіальної організації «Колос» Світлани Коновалової, зараз дуже важливо проводити спортивні змагання, адже спорт буде на часі завжди.

«Ті, хто вміє перемагати у спорті, вміє перемагати і в житті! Бажаю всім вам і спортивних, і життєвих перемог. І, звісно ж, однієї великої перемоги України у цій жахливій війні», - зауважила Світлана Коновалова.

Як зазначив Вадим Мохник, заступник голови  Вінницької територіальної організації «Колос», заряд спортивної енергії та дух змагань важливий для наших захисників. Він їх підтримує та мотивує:

«Щасливий, що у такий важкий час ми можемо проводити змагання. Дякую за це нашій українській армії, а також головам громад за активність. А найкраща спортивна громад поїде на Всеукраїнські змагання зовсім скоро. Тому бажаю успіху всім громадам, і хай переможе найсильніша».

Нагадаємо, завершились обласні спортивні змагання з хокею на траві.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак та Світлана Пустовіт

 

Читайте також