menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Найкращі волейболісти Вінниччини змагались у фінальному етапі чемпіонату області (ФОТО)

07.05.2023 13:45

За чемпіонський титул боролися чотири команди

Вчора у Томашполі Тульчинського району Вінницької області пройшли змагання з волейболу на спортивній базі місцевого ліцею. Це був фінальний етап Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед сільських, селищних та міських чоловічих команд. За підсумками двох попередніх етапів з 19 команд до фінальної частини чемпіонату потрапили чотири найкращих колективи. Вчора команди нарешті вирішили, хто з них гідний чемпіонського звання, повідомляє I-VIN.INFO.

За чемпіонський титул у фінальному етапі змагалися команди Браїлівського старостинського округу, Гніванської міської, Тростянецької селищної та Томашпільської селищної територіальних громад. За незмінними спортивними традиціями, лише одна з цим команд могла забрати додому чемпіонський трофей.

Команди по колу зіграли між собою шість видовищних матчів, за результатами яких і визначились переможці. Ними стали спортсмени браїлівської команди, які завдяки своєму величезному досвіду виступів на аматорських змаганнях змогли без проблем перемогти усіх своїх суперників із «сухим» рахунком.

Загалом, підсумковий залік чемпіонату виглядає так:

1 місце – команда Браїлівського старостинського округу;

2 місце – команда Томашпільської селищної ТГ;

3 місце – команда Тростянецької селищної ТГ;

4 місце – команда Гніванської міської ТГ.

Окремо, за високу спортивну майстерність виділили найкращих гравців фінального етапу з кожної команди. MVP тростянецької команди став Віктор Захарчук, в гніванській команді виділявся Руслан Вампіцький, серед томашпільчан найкращим був Сергій Антонов, а кращим гравцем команди-переможців з Браїлова став Юрій Матвієнко.

Усі команди-учасниці фінального етапу чемпіонату з волейболу отримали великий асортимент нагородно-сувенірної та спортивної продукції: комплекти форми, футболки, м’ячі, рюкзаки, кубки та медалі.

Читайте також, рішучість та незламність: у Вінниці розпочався Всеукраїнський турнір із самбо пам'яті загиблого Героя України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валерій Швець

Читайте також