menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Підбірка новорічних фільмів для вінничан

30.12.2022 19:40

Чотири новорічних фільмів, які піднімуть настрій та запевнять, що кохання існує

Новий Рік вже наближається, а настрій досі не поліпшується через важку ситуацію в Україні та масовані обстріли? Тоді радимо переглянути підбірку фільмів від I-VIN.INFO, які надихнуть та заспокоять.

«Вийду за тебе». Якщо ви фанат Дженіфер Лопез чи Малуми, вам точно варто глянути цю комедію. Багато співів, снігу та романтики – що ще потрібно для чудового настрою на новорічні свята? За сюжетом фільму, відома поп-зірка Латинської Америки готується до одруження з рок-музикантом. У розпал підготовки наречена застає свого нареченого в обіймах іншої. Переживши підлу зраду і втративши віру в кохання, дівчина вирішила помститися та довести колишньому, що незамінних людей не буває.

«Різдво з тобою». Фільм схожий до попереднього, адже тут так само головні герої тісно пов’язані з музикою. Популярна поп-зірка, колись замислюється про написання стовідсоткового хіта, ось тільки досягти такого результату зовсім не так просто, як того хотілося б. Вона вирішує виконати бажання своєї юної шанувальниці та зустрітися з нею, поспілкуватися та просто провести час разом. Однак вона навіть уявити не могла, що ця зустріч їй дасть можливість зустріти справжнє кохання.

«Незабутнє Різдво». Та якщо вам захотілось щось іншого, далекого від музики, то варто глянути цей фільм. Тут головна героїня втрачає тимчасово пам’ять, але знаходить дещо більше – рідних людей. У сюжеті фільму, дівчина приїжджає до свого батька на гірськолижний курорт – родинний бізнес. Одного дня до неї приїздить її інста-наречений і вони вирішують освоїти складну трасу. Та негода не дає їм цього зробити: дівчина падає в одну сторону від сильних поривів вітру, а її наречений – в іншу. Але чи будуть вони разом, коли головна героїня вимушено опиниться у незнайомому будинку?

«Дух Різдва». Якщо ви поціновувач літературних творів Чарльза Діккенса та пам’ятаєте «Різдвяну історію», вам точно варто глянути цей фільм. Він ніби продовження оригінального твору. Музика, романтика та іронія. У центрі уваги – життєва історія скупого та самотнього чоловіка. Він не любив дорослих та ненавидів дітей. Його дратували посмішки, дзвінкий сміх та радість на обличчях оточуючих. Одного разу вночі до нього з'явилась незвичайна сутність, що представилася різдвяним духом. Вона тягне за собою, обіцяючи відкрити таємничу завісу майбутнього. Ця подія стає початком захоплюючої подорожі.

Нагадаємо,«Зараз усередині нас багато болю та страждань»: вінницький психолог.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел


Читайте також