menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Пілотний проєкт з кейс-менеджменту впровадять на Вінниччині

30.04.2024 16:00

Наразі успішно протестували у Жмеринській громаді

Пілотний проєкт з електронного кейс-менеджменту у соціальній сфері планують впровадити на Вінниччині. Сьогодні організатори проєкту та місцева влада обговорювали, як зробити послуги максимально доступними для громадян. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької ОВА.

Для вінничан представили нову систему кейс-менеджменту як ключовий інструмент цифровізації соціальних послуг. Це важлива частина Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. Заступник Міністра соціальної політики України Костянтин Кошеленко відповідальний за цифровий розвиток. Разом з представницею ЮНІСЕФ Оленою Копіл вони акцентували увагу на тому, що максимальна автоматизація і використання штучного інтелекту полегшить багато рутинних процесів. Це дозволить фахівцям більше уваги приділяти безпосередньо роботі з людьми.

Обговорили перспективи розвитку Єдиної інформаційної системи соціальної сфери на наступний рік, з наголосом на пріоритетність кейс-менеджменту і розвитку цифрових сервісів, зокрема для людей з інвалідністю. Вінницька область стала пілотним регіоном для впровадження системи кейс-менеджменту. У Жмеринській громаді вже успішно пройшла тестування, демонструючи позитивні результати.

Учасники заходу обмінялися досвідом та висловили впевненість у тому, що цифрові технології значно полегшать процес надання соціальних послуг, забезпечуючи доступність та ефективність цих послуг для всіх громадян.

Нагадаємо, «Найбільше сподобалось розподіляти ресурси»: для студентів на Вінниччині провели гру про демократію (ФОТО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vin.gov.ua.


Читайте також