menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Прикро, що пропускаю зимовий сезон»: Роман Кокошко про свою травму

13.02.2024 15:30

Вінницький спортсмен не поїде на Чемпіонат світу з легкої атлетики

Вінницький спортсмен Роман Кокошко отримав травму та не зможе представляти Україну на Чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні. Сам штовхальник ядра часто тренувався у Вінниці. Зараз проходить лікування у Львові та планує повернутися на змагання у літній період. I-VIN.INFO взяв ексклюзивний коментар у спортсмена.

Як повідомила головна тренерка з метань Ірина Новожилова для пресслужби Федерації легкої атлетики, наразі Європейська легка атлетика змінила критерії відбору й тепер не переможець чемпіонату України є учасником Кубка Європи, а той хто виконав норматив. Станом на зараз це лише Роман Кокошко, але він травмував грудний м’яз, тому пропустить чемпіонат світу в приміщенні й Кубок Європи.

За словами Романа Кокошко, наразі він проходить реабілітацію у Львові.

«У мене надрив правого грудного м’язу. Думав, що зможу відновитись набагато швидше, але ситуація складна і треба більше часу. Вимушений пропустити зимовий сезон. Були думки робити операцію, але поки лікарі в цьому потребу не бачать. Прикро, що пропускаю зимовий сезон, проте це спорт і всяке буває. Ніхто не застрахований», - прокоментував для I-VIN.INFO спортсмен.

На жаль, через травму спортсмен пропускає не тільки чемпіонат світу у приміщенні, а й Кубок Європи з метань, який пройде 9-10 березня у Португалії. Того року Роман Кокошко став чемпіоном змагань. Також спортсмен успішно виступив на міжнародному турнірі «Meeting International Schifflange» та зайняв третє місце на змаганнях зі штовхання ядра у 2023 році.

Раніше для I-VIN.INFO Роман Кокошко дав ексклюзивне інтерв’ю.

Довідково:

Роман Володимирович Кокошко — український легкоатлет, що спеціалізується у штовханні ядра, чемпіон України, рекордсмен України.

Читайте також: «Українському волейболу треба підтягуватись до європейського рівня»: капітан національної збірної.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Валентин Вінницький.

 



Читайте також