menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Рецепти від EAT IT|FOOD ROOM: приготуйте дитячий глінтвейн

30.09.2021 08:35

Безалкогольний глінтвейн сподобається маленьким дітям та дорослим

Осінньої пори нам хочеться більше пити чаю та гарячих напоїв. Не виключенням стає і глінтвейн. Проте через те, що зазвичай він містить алкоголь та потрібно мати достатньо часу на приготування, не кожен хоче готувати його вдома. Інформаційна Вінниччина презентує авторський рецепт дитячого, безалкогольного глінтвейну, який точно сподобається всім.

Цей рецепт досить простий, тому що на його приготування вам потрібно 5-10 хвилин. І ніяких каструль не знадобиться, тому що наш глінтвейн ми готуватимемо одразу у чашці. Всі інгредієнти доволі прості та доступні. За власним смаком та бажанням кожен може додавати чи міняти продукти.


Нам потрібно:

·       Чорничний/ягідний/малиновий чай – 1 пакетик на чашку

·       Апельсин – від 2 шматочків

·       Яблуко - від 2 шматочків

·       Мускатний горіх – за смаком

·       Кориця – за смаком

·       Лимон/мед/цукор та інші можливі продукти за бажанням

Перший етап. Потрібно добре вимити яблуко та апельсин, а потім нарізати на часточки.

Другий етап. Заварити чай.

Третій етап. Додати всі продукти у чашку. За смаком додати щіпку мускатного горіху і кориці. За бажанням додати лимон, мед чи цукор, проте якщо цих продуктів немає, то чай все одно вийде смачним і без них. Це все!

Порада від нас! Долучіть до процесу приготування ваших дітей. Так їм буде набагато цікавіше готувати, згодом пити, а потім їсти фрукти від напою. Ми неодноразово згадували про користь яблук та апельсинів, тому впевнені, що завдяки поєднанню цих фруктів у авторському глінтвейні, діти отримають необхідні вітаміни. А якщо ви не додасте цукор, то це чудово збереже природний смак чаю. Смачного!


Нагадаємо, ТОП-3 рецепта осіннього чаю.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак і smachno.ua


Читайте також