menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Речі чудово підійшли»: вінничани у Польщі отримали допомогу від англійських партнерів (ФОТО)

28.08.2022 13:45

Вінничани у дитячому таборі «Колос-Братерство» отримали спортивну форму

У літньому таборі «Колос-Братерство» в Криниці-Здруй, що в Польщі, вінничани отримали у подарунок якісний спортивний одяг. Речі приїхали до дітей від англійських партнерів. Вихованці табору розказали, що сподобалось найбільше та свої враження від одягу. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Серед відпочивальників до літнього табору приїхав Олександр Левко. Сашко отримав для себе багато речей. Серед них була футболка, шорти, штани тощо. Найбільше йому сподобались спортивні штани.

«Тут багато класних та якісних речей. А ці штани взагалі круті. Вони легкі, виглядають класно, їх ще можна розстібнути по бокам. Сам табір по-своєму цікавий. А коли дають в подарунок ще й речі, то це дуже приємно. Хочу сказати дякую всім», - каже Сашко.

Разом з його зміною для себе форму отримала Соня Білянська. Тепер вона має білу футболку, спідницю, велосипедки, гетри.

«Спортивна форма, яку нам подарували, чудово підійшла. Зараз я найчастіше ношу велосипедки та футболку. А ще дуже дякую, що волонтери допомогли підібрати мій розмір. Мені тут все дуже подобається», - каже Соня.

Окрім цього, спортивну форму у подарунок отримали діти з попередніх змін. Наприклад, Ані найбільше сподобались штани. Вона одразу їх побачила серед інших речей. А Аліні ще дали гетри, спідницю та інше.

«Хоч я вже вдруге у цьому таборі, але мені реально все сподобалось. І в перший раз було класно, і в другий. Мені навіть дали 2 пари гетрів: білого кольору та рожеві. Тут дуже круто. І одяг класний. Буду в ньому ходити», - із захватом розказує Аліна, яка має прізвисько Еля.

Вінничани отримали дану спортивну форму в рамках дитячого літнього табору «Колос-Братерство». Він розміщений у Польщі в курортному містечу Криниця-Здруй. Спортивний одяг для дітей надала Fundacja «Braterstwo», який надіслали від англійських партнерів Владіслава Крейча Ella Zaczyk з Retford Helps Ukraine.

Нагадаємо,«Діти важко пережили обстріл Вінниці»: супроводжуюча про український дитячий табір у Польщі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також