menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Росіяни обстрілювали чотири області «шахедами»: наслідки нічної повітряної атаки

25.07.2023 09:30

Є влучання в двох областях

Сьогодні вночі, не зраджуючи своїм злочинним традиціям, росіяни здійснили повітряну атаку по Україні. Ворожі дрони-камікадзе атакували Черкаську, Житомирську, Полтавську та Київську області. На жаль, є влучання, повідомляє I-VIN.INFO.

У ніч на 25 липня російські війська атакували Черкащину «шахідами». Про це повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«Ворог атакував нашу Черкащину ударними БпЛА. Маємо три влучання. Два «шахеди» поцілили в поля, ще один - у порожній сільськогосподарський ангар», - зазначає Ігор Табурець.

Інформації про постраждалих внаслідок атаки Черкащини немає.

«На щастя, минулось без потерпілих і пожеж. Працюють оперативні групи», - додає очільник Черкаської ОВА.

Цієї ночі ворог атакував безпілотниками Житомирщину. Про це написав голова Житомирської ОВА Віталій Бунченко.

«За попередньою інформацією внаслідок удару «шахедами» постраждав інфраструктурний об'єкт. Всі екстрені служби прибули до місця події та працюють», - повідомляє Віталій Бунченко.

Інформація щодо жертв та масштабів пошкоджень уточнюється.

Над територією Полтавської області вночі підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий безпілотник. Про це зазначив у своєму Телеграм-каналі очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін:

«Сьогодні вночі ворог атакував Полтавщину. На території області наші сили ППО збили ворожий безпілотник. Дякуємо за чудову роботу!».

Також не обійшлося в ночі і без атаки на столицю. Проте, як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, ця атака росіян виявилась безуспішною.

«За попередніми даними, противник застосував іранські баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Це вже шоста атака дронів на столицю за цей місяць. Силами і засобами ППО усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені на підльоті до Києва. У столиці обійшлося без жертв та руйнувань», — проінформував Сергій Попко.

На Вінниччині повітряна тривога цієї ночі тривала майже три години - з 02:35 до 05:24.

Зранку «Укрзалізниця» попередила про затримку потягів львівського напрямку через обстріли. Проте, вже через кілька годин рух поїздів відновили.

Читайте також, «Були в рабстві? Звертайтесь до наших фахівців»: вінничанам розповіли про запобігання торгівлі людьми.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ (ілюстративне)

Читайте також