menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Северинівські спортсмени поїдуть на Всеукраїнські змагання (ФОТО)

10.06.2023 18:20

У Вінниці визначили найкращу спортивну громаду

Команда Северинівської громади виборола першість на змаганнях«Найкраща спортивна громада Вінниччини 2023 року». Відтак, переможці захищатимуть честь Вінницької області на Всеукраїнських змаганнях у Ворохті в Івано-Франківській області. Повідомляє I-VIN.INFO .

Спортивний комплекс ВТО ВФСТ «Колос» приймав сьогодні майже 100 учасників з громад нашої області. У загальному підсумку за результатами змагань з усіх семи видів спорту першість здобула Северинівська територіальні громада. Друге місце посіла Агрономічна громада. А третє – Сутисківська ТГ.

У змаганнях з футзалу 1 місце виборола команда з Яришівської територіальної громади. У індивідуальних змаганнях з армспорту серед чоловіків у ваговій категорії 90+ кілограм першість здобув Богдан Буткалюк (Сутисківськагромада). У ваговій категорії до 90 кілограм з армспорту серед чоловіків 1 місце виборов Євген Цимбал (Северинівська громада) . У ваговій категорії до 80 кілограм – Антон Борисов (Станіславчицька громада). А до 70 кілограмів – Дмитро Петрусь (Агрономічна громада). Серед жінок у армспорті в категорії до 70 кілограм першість здобула Катерина Мазуран (Станіславчицька громада).


У змаганнях з гирьового виду спорту в категорії +78 кілограм першість здобув Леонід Бардецький (Северинівська громада). А у категорії до 78 кілограмів першість виборов Руслан Колябко (Северинівська громада).

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків перше місце здобув Ігор Гораш (Станіславчицька громада). А серед жінок – Інна Бондар (Сутисківська громада). У змаганнях з дартсу серед жінок перемогла Ірина Спрут (Агрономічна громада). А серед чоловіків 1 місце виборов – Святослав Горбачов (Станіславчицька громада).

Алла Берещук (Северинівська громада) здобула першість у шашках. А у шахах – Василь Ковальчук із Копайгородської громади.

Своїми враженнями від змагань поділився спортсмен з Сутисківської громади Вадим Лісниченко. Він колишній військовий, отримав поранення у квітні 2022 року, півроку проходив лікування та реабілітацію, й досі потребує лікувальних процедур, пересувається з ціпком. Тому зміг змагатися лише у більш статичних видах спорту. Зізнається, що цими змаганнями дуже задоволений.

«Намагався брати участь у видах спорту, які не потребують активного переміщення. Адже протягом півроку тривала моя реабілітація після поранення. Сьогодні брав участь у змаганнях з дартсу. А минулого разу змагався у шахах», - каже Вадим.

Також своїми враженнями з I-VIN.INFO поділився спортсмен із Яришівської громади Василь Андріяшенко. Він староста Юрківецького старостинського округу Могилів-Подільського району. Сьогодні всі учасники їхньої команди почуваються щасливими, адже перемогли у футзалі.

«Остання наша гра була дуже потужною. Забили 6 голів у фіналі. Намагалися по максимуму змагатися у різних видах спорту, проте сьогодні не у всіх категоріях змагалися. Нас активно підтримували наші вболівальники. Це додавало впевненості. Ми серйозно налаштувалися на гру і здобули перемогу. Нашим результатом дуже задоволений», - каже Василь.

Нагадаємо, найкраща спортивна громада Вінниччини побореться за медалі на всеукраїнських змаганнях.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:Руслана Сивак та Світлана Пустовіт


Читайте також