menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Супутник для ЗСУ: як українці у соціальних мережах відреагували на новину від фонду Сергія Притули

19.08.2022 10:10

Добірка мемів про придбання «народного супутника»

Благодійний фонд Сергія Притули за гроші, зібрані у рамках проєкту «Народний Байрактар», купив для потреб ЗСУ супутник. I-VIN.INFO вже традиційно підібрало добірку найдотепніших мемів з соціальних мереж на цю тему.

Угода з компанією ICEYE надасть Міністерству оборони України повний доступ до всіх можливостей одного зі своїх супутників, який вже на орбіті у цьому регіоні. Відтепер ЗСУ зможуть слідкувати за кожним кроком російських окупантів на нашій землі.

Гроші, на які було придбано супутник, спочатку збиралися для купівлі трьох безпілотників Bayraktar TB2, але турецький виробник Baykar Machine вирішив надати їх безкоштовно і гроші залишалися не витраченими. Звісно, українці скидалися на дещо інше, але навряд чи хтось залишиться невдоволеним.

Режисер Наріман Алієв поділився із українськими чоловіками новим прийомом для пікапу:

Фонд Сергія Притули поставив усі інші українські волонтерські організації в незручне становище, адже тепер треба знайти гідну відповідь на придбання цілого супутника.

Кремлівський диктатор теж може купити собі «спутник», але якщо лише заради того, щоб вкоротити собі віку:

Відомий комік Тарас Стадницький передбачив реакцію на цю новину най прискіпливіших українців:

Придбання супутника кампанії ICEYE – це величезна перевага для української армії. Відтепер наші військові зможуть отримувати знімки критичних ділянок із високою частотою, а це означає ще більше «бавовни» і ще більше перемог на полі бою, що наблизить усіх нас до однієї великої Перемоги.

Нагадаємо, вінницька спортивна школа передала дві автівки для ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також