menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Гайсині зібрали кошти на підтримку ЗСУ на турнірі з волейболу (ФОТО)

26.06.2022 13:45

На Вінниччині відбувся Кубок району з паркового волейболу серед жінок

Вчора, 25 червня, у місті Гайсин Вінницької області пройшов Кубок Гайсинського району з паркового волейболу серед жіночих команд на підтримку ЗСУ. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У змаганнях взяли участь шість команд. Окрім місцевих команд з Гайсина у турнірі взяли участь команди із Теплика та Вінниці. Турнір з паркового волейболу передбачає собою змагання команд чотири на чотири, загалом у ньому взяло участь 35 волейболісток.

Колективи були розподілені на дві групи по три команди. Команди, які посіли перше місце в своїх групах, зустрілися у фіналі, де і розіграли призові місця.

У підсумку турнір завершився із такими результатами:

1 місце – команда міста Вінниця;

2 місце – команда «Колос Гайсин»;

3 місце – команда селища Теплик.

Ці змагання мали також і благодійну сторону, адже на них збиралися кошти на підтримку Збройних Сил України. Загалом було зібрано та передано волонтерській організації 3692 гривні – ці гроші підуть на підтримку українських воїнів на передовій війни проти росії.

В найближчому майбутньому планується провести такий самий турнір серед чоловіків, а також змагання з міні-футболу.

«Ми повинні відроджувати спортивний рух, нам треба показати, що ми живемо повноцінним життям та допомагаємо нашій армії. Війна на певний час відклала проведення будь-яких змагань. Саме тому планується комплекс благодійних турнірів, які будуть покликані підтримати українських військових. Це прекрасна можливість продовжувати налагоджувати спортивне життя регіону, а також допомагати нашим воїнам на фронті», - розповів голова Гайсинського місцевого осередку «КОЛОС» Юрій Охріменко.

Змагання були проведені вінницькою територіальною організацієюВФСТ «Колос» спільно з Федерацією волейболу Гайсинського району та Вінницькою обласної федерації волейболу, за підтримки очільника Гайсинської військової районної адміністрації і Гайсинського місцевого осередку «Колос».

Нагадаємо, на Вінниччині створюють Музей народних ремесел та стародавнього побуту Поділля

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані організатором

Читайте також