menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У громадах Вінниччини посилюють «спортивний фронт»

09.12.2022 18:10

На Вінниччині планують покращувати спортивну діяльність у маленьких громадах

Повномасштабне вторгнення рф на територію України сильно вплинуло на всі сфери життя українців. Зокрема, і на спортивну діяльність у громадах. На позачерговій конференції місцевого осередку ВФСТ «Колос» у Шаргородській територіальній громаді вирішили низку питань про подальшу діяльність в умовах війни. I-VIN.INFO побував на цій конференції та дізнався про всі новини та плани на 2023 рік.

На зустріч зібрався спортивний актив Шаргородської територіальної громади: депутати, фахівці, керівники, спортсмени, щоб активізувати роботу місцевого осередку та окреслити плани на 2023 рік.  

До учасників конференції звернувся заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Вадим Мохник з вітальним словом. Виступив ветеран спорту Василь Тополевський, який понад 35 років очолював Шаргородську райнонну організацію «Колос» та виявив готовність і надалі допомагати молодим колегам розвивати масовий спорт у громаді. Заступниця голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Світлана Коновалова надала роз'яснення та відповіла на питання, що стосується роботи організації.

Також учасники конференції приняли ряд рішень. Наразі основна задача - відновити роботу організації, покращити її якісну складову, скласти чіткі плани на 2023 рік. На конференції обрали голову місцевого осередку. Цього разу усі одноголосно проголосували за Олега Сікорського.

Окрім цього, учасники конференції схвалили та підтримали статут ВФСТ «Колос» та виявили ініціативу активно долучитись до всіх заходів, що проводить Вінницька територіальна організація ВФСТ «Колос».

По закінченню конференції Вадим Мохник наголосив, щоб під час своєї роботи, місцевий осередок ВФСТ «Колос» у Шаргороді приділив увагу змаганням не тільки серед професійних спортсменів та аматорів, а ще й серед військових - «Ігри нескорених». Як додала Світлана Коновалова, вся робота має базуватись на партнерських засадах, притримуючись спортивного принципу в змаганнях: від участі в змаганнях в колективі, районі до обласних та всеукраїнських.

Як зазначив голова Жмеринської районної організації ВФСТ «Колос» Василь Марчук, сьогодні провели чудові збори, на яких ефективно попрацювали:

«Хотілось, аби на цій ж потужній хвилі ми довгі роки працювали. Далі піде процес вже більше організаційний, фінансовий, ресурсний, людський. Тому мені хотілось би надіятись, що це буде бойова одиниця, яка створюватиме конкуренцію найкращій сільській громаді Северинівці. Ми маємо готувати такі громади, які були б краще Северинівки і на всеукраїнській арені», - каже Василь Марчук.

Заступник міського голови Шаргородської міської ради Артем Соляник подякував учасникам конференції за плідну роботу, та готовий надалі підтримувати організацію в її діяльності. Окрім цього, подякував і Василю Тополевському, що й досі залишається працювати у спортивній сфері.

Нагадаємо, «Маємо підтримувати та розвивати спорт в ці нелегкі часи»: у вінницькому спортивному товаристві обговорили плани на наступний рік.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак




Читайте також