menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У громаді на Вінниччині представники Молодіжної ради перетворилась на помічників Святого Миколая (ФОТО)

18.12.2021 19:55

Молодіжна рада Вапнярської громади влаштувала акцію для родин, які опинились у складних життєвих обставинах

Напередодні Дня Святого Миколая у Вапнярській територіальній громаді Тульчинського району Вінницької області провели благодійну акцію для родин, які опинились у складних життєвих обставинах. Організували акцію представники Молодіжної ради Вапнярської громади. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина.

Подарунки підготували для семи родин. Одна з них мешкає у селі Вербова, в ній батько сам виховує трьох дітей. Радості дітлахів не було меж, коли їм вручали одяг, взуття та смаколики.

«Під час проведення зібрання Молодіжної ради ми обмірковували ідеї, як привітати діток громади з Миколаєм. Вирішили оголосити збір коштів для дітей з малобезпечених сімей. До цього ми збирали кошти для дітей, що перебувають у Тульчинському обласному будинку дитини. А потім вже для наших сімей вирішили збирати теплі речі, взуття, все, що можуть наші вапнярчани дати дітям до 14 років. Також й продукти приносили», - зазначає голова Молодіжної ради Вапнярської громади Альона Войтович.

Адреси сімей, яким можна було віднести подарунки від Миколая, повідомили працівники «Центру надання соціальних послуг»Вапнярської громади. Вони теж долучились до акції. Також відвідали родини працівники Служби у справах дітей та заступник селищного голови Володимир Василенко.

«Спільно ми об’їхали сім родин нашої громади, роздали їм усе, що принесли люди. На зібрані кошти додатково закупили солодощі та продукти», - підсумувала Альона Войтович.

У Молодіжній Раді Вапнярської громади вирішили проводити подібні акції на постійній основі.

Нагадаємо, прокурори привітали вихованців дитячих закладів із Днем Святого Миколая.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Молодіжної Ради Вапнярської громади

Читайте також