menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У столиці США обговорювали медичну допомогу для Вінниці (ФОТО)

25.01.2023 10:10

Благодійна організація PASS запросила впливових американських лідерів на зустріч із вінницьким підприємцем та волонтером

Нещодавно у столиці Сполучених Штатів Америки Вашингтоні пройшла зустріч американських дипломатів, чиновників та інших впливових лідерів із вінницьким підприємцем та волонтером Олександром Капітаном. Він є співвласником мережі «Нейромед», і один із діагностичних центрів 14 липня 2022 року був зруйнований російськими ракетами, повідомляє I-VIN.INFO.

Пан Олександр також є членом робочої групи міжнародної благодійної організації PASS, яка є ініціатором зустрічі.

«Мали честь провести робочу вечерю в Cafe Milano у Вашингтоні, зібравши групу високопоставлених осіб, дипломатів, гуманітарних працівників та інших лідерів. Наші особливі друзі зібралися за столом, щоб висловити повагу українському доктору Олександру Капітану. Саша мужньо та невтомно працює, щоб рятувати життя та полегшувати страждання людей на своїй батьківщині», - зазначив на своїй фейсбук-сторінці президент PASS LLC Деніель Патрік Пулс.

Під час зустрічі обговорювали допомогу для вінницьких лікарень, яку можуть надати американські компанії та високопосадовці.

«Ми вважаємо Олександра героєм, який бореться за Україну та особисто забезпечує гуманітарні поставки для фронту», - пише віце-президент з програм організації PASS Гохан Мамур.

Раніше організація PASS вже допомагала Вінницькій обласній дитячій лікарні, а доктор Мамур особисто приїздив до Вінниці, аби дізнатися про матеріальні потреби лікарень, про це ми раніше писали тут.

Сподіваємося, що за результатами цієї зустрічі Україна отримає таку необхідну в ці складні часи допомогу, яка зробить черговий вагомий внесок для підтримки нашої держави. Тоді ми швидше зможемо відсвяткувати довгоочікувану перемогу із нашими американськими друзями.

Читайте також, вінницький хірург дістав гранату з тіла військовослужбовця.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: фейсбук-сторінка Деніеля Пулса

Читайте також