menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці активно прибирають дороги від снігу

21.12.2021 16:30

До прибирання залучили більше як пів сотні одиниць спецтехніки

Протягом ночі у Вінницю активно посипали протиожеледною сумішшю тротуари, дороги та чистили від снігу. Для цього залучили 32 одиниці спецтехніки. У дворах додатково працювали 22 одиниці техніки. Комунальні служби досі продовжують прибирати місто від снігу. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

Як розповідає керівниця Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, що 21 грудня буде сніг, а температура вдень – 6-8 градусів морозу. Очікуються пориви вітру 15-20 метрів за секунду та ожеледиця. Вже завтра, 22 грудня, погода буде спокійнішою, без істотних опадів. Температура вночі 9-14 градусів морозу, вдень – 3-8 градусів морозу.

З 6 години ранку  залучили до прибирання дворів більше ніж 300 двірників.  Вони чистили сніг та посипали протиожеледною сумішшю. Використовувалось 22 одиниці техніки. Окрім цього, начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський звернувся до автоводіїв, з проханням не залишати автомобілі вздовж доріг, тротуарів та на проїздах прибудинкових територій. Адже це заважає роботі спец техніки.

Нагадаємо, ожеледиця завдала клопоту вінничанам.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також