menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці нагородили найкращих юних спортсменів (ФОТО)

29.12.2022 16:30

У Вінницькій обласній ДЮСШ «Колос» провели нагородження кращих спортсменів

Сьогодні у Вінницькій обласній ДЮСШ «Колос» провели нагородження кращих спортсменів відділень за підсумками 2022 року. Цього разу відзначили спортсменів з велоспорту, тхеквондо ВТФ, самбо, греко-римської боротьби, важкої атлетики, повідомляє I-VIN.INFO.

Як зазначив директор спортшколи «Колос» Вадим Мохник, кращих спортсменів відділень спортивної школи визначили об’єктивно, зважаючи на підсумки і результати змагань.

«Хочу подякувати нашим Збройним силам України за цю можливість зустрітися тут з тренерами та їхніми вихованцями. Також подякувати за цей складний рік, який ми пережили. Не зважаючи на ці всі негаразди, які сьогодні є, наші діти брали участь у змаганнях різного рівня», - каже Вадим Мохник.

Як додає заступниця директора з навчально-спортивної роботи школи «Колос» Світлана Коновалова, таке нагородження є відзнакою кращих вихованців на кожному відділенні.

«Багато учнів брали участь у змаганнях, здобували очки та медалі, тому ми хочемо, аби вони знали, що ми цінуємо кожного та дякуємо за старання і прагнення до перемоги. Тому намагаємось підтримати юних спортсменів та тренерів», - каже Світлана Коновалова.

Голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк зауважив, що цей рік був дуже складним для організації спортивних тренувань та змагань.

«Сьогодні був також важкий день. З ранку над Україною літали 69 ракет від наших «сусідів». Але Збройні сили України добре попрацювали і збили більшість ворожих ракет. Водночас, цей рік був важким не лише для України, а й для спортивної галузі. Добре, що ми його пережили та не втратили потрібний темп. Ми провели всі наші масові заходи відповідно календарного плану. Наші спортсмени добре показали, що вміють гідно відстоювати честь України на «спортивному фронті», - каже Сергій Татусяк.


Сьогодні відзначили кращих спортсменів:

·Матвій Волинець(велоспорт, тренер Олександр Волинець);

·Дарія Горбовська (тхеквондо ВТФ, тренер Олександра Кіпоренко);

·Ангеліна Горбатюк (тхеквондо ВТФ, тренер Олександра Кіпоренко);

·Руслан Гут (важка атлетика, тренер Костянтин Соцков);

·Тадей Волинець (велоспорт, тренер Олександр Волинець);

·Андрій Войтишенко (боротьба самбо, тренер Валерія Осіпян);

·Максим Внученко (греко-римська боротьба, тренер Василь Причишин);

·Григорій Штельмах (греко-римська боротьба, тренер Олександр Кулібаба).

Кращі спортсмени отримали подарунки та грошові нагороди.

Нагадаємо, вінничанки стали срібними призерками Кубку Ліги з волейболу (ФОТО, ВІДЕО).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак


Читайте також