menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці прогнозують мінусову температуру вночі та опади

20.11.2022 18:10

Яка буде погода на Вінниччині з наступного тижня?

Завтра у Вінниці очікується хмарна погода. Вночі без опадів. Також синоптики прогнозують мінусову температуру вночі. Про це повідомляє I-VIN.INFO  з посиланням на допис у Фейсбуці Вінницького обласного центру з гідрометеорології.

Отож, завтра в місті буде помірний мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь, а  на дорогах ожеледиця. Вітер 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

По Вінницькій області очікується теж хмарна погода. Вночі місцями невеликі опади. Вдень помірний мокрий сніг та дощ, місцями значний. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер 5-10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

На вівторок і середу 22-23 листопада теж буде хмарно і без істотних опадів. Вітер: 22 листопада 7-12 м/с, а 23 листопада – 5-10 м/с. Температура: 22 листопада вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, 23 листопада вночі 2-7° морозу, вдень 2-7° тепла. Консультація на четвер і п'ятницю 24-25 листопада: місцями невеликий дощ. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

  Нагадаємо,«Фото з місця подій 14 липня стало основою тематики муралу»: працівниця ДСНС у Вінницькій області.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел.

Читайте також