menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці проведуть додаткову зустріч маратону «PRO бізнес»

07.04.2023 16:40

Молоді розказуватимуть, як почати свою власну справу ®

Ще раніше, 17 березня, у Вінниці стартував навчально- тренінговий маратон «PRO бізнес» від директора ТОВ «Промавтоматика Вінниця» та депутата Вінницької міської ради Михайла Ганчука. Цього разу організатори вирішили провести додаткову зустріч з першої теми «З чого? З чим? З ким? Починати». Поведуть маратон вже 14 квітня, а потім вже традиційно -17 квітня. I-VIN.INFO повідомляє подробиці анонсованих заходів.

Як зазначає спікер та модератор маратону «PRO бізнес» Михайло Ганчук, вирішили провести додаткову зустріч з першої теми, тому що не всі змогли відвідати її 17 березня.

«Цього разу хочемо, аби долучилося ще більше людей на маратон. Захід буде у великому залі тільки в офлайн форматі. Також можна прийти на другу чи третю тему, навіть якщо ви не були на попередніх. Теми не пов'язані, хоча й мають логічний ланцюжок. Проте найкращий варіант - послухати всі теми, поставити питання, які вас цікавлять, і не боятися вчитися та працювати над бізнесом» - каже Михайло Ганчук.

Аби потрапити на маратон «PRO бізнес» з першої теми «З чого? З чим? З ким?», варто зареєструватися за наступним посиланням.

Зустріч проходитиме 14 квітня у Молодіжному центрі «Квадрат» (вулиця Театральна, 15). Початок о 17.00. А другу тему маратону «Бізнес план, але не для галочки» проведуть 17 квітня у Молодіжному центрі «Квадрат». Початок теж о 17.00.

«Все просто- кожного 17-го числа є, о 17-ій годині. Звісно, вікового обмеження як такого немає. Проте дуже хочеться, аби прийшла на маратон молодь, яка бажає розвиватись і спробувати себе в ще одній професії- підприємництво» , - каже Михайло Ганчук.

Нагадаємо, Як у Вінниці організували навчально-тренінговий маратон «PRO бізнес».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надано Михайлом Ганчуком. Руслана Сивак


Читайте також