menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці пройшов вуличний івент до Дня психічного здоров’я

11.10.2023 13:20

Вінничани могли пройти тест на психоемоційний стан

Вчора, 10 жовтня, у центрі Вінниці провели вуличний івент «Подорож до ментального здоров’я». Захід проводився до Дня психічного здоров’я. Для вінничан та гостей міста проводили тести, охочі могли поспілкуватися з волонтерами-психологами та набути різних знань із техніки самодопомоги. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької ОВА.

На заході були тематичні локації. Кожен охочий міг пройти прости тест, який визначав психоемоційний стан людини. Після тестування відвідувачі спілкувалися з волонтерами-психологами, які навчали їх різним технікам самодопомоги. Також були різні фотозони. Наприклад,  біля фотолокації «Оціни свій стан» люди робили пам’ятне фото та ставили своєму ментальному стану умовну вподобайку.

А студенти та викладачі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ провели флешмоб «Плекаємо стійкість».Заходи цього дня ініційовані та відбуваються у межах комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, що впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Нагадаємо, вінничани можуть отримати психологічну підтримку у 70-ти медзакладах області.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vin.gov.ua


Читайте також