menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці розгортають додаткові «пункти незламності» за допомоги з німецького міста-побратима

27.11.2022 16:00

З міста-побратима Вінниці Карлсруе прибув гуманітарний вантаж

У Вінниці почали розгортати додаткові мобільні «пункти незламності». Все необхідне для їхнього облаштування передало німецьке місто-побратим Карлсруе. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на пресслужбу поліції Вінницької області.

У рамках домовленостей з німецьким містом-побратимом наше місто отримало 10 комплектів палаток. До цих комплектів входять: тепловентилятори, нагрівачі води, плити, вогнегасники, розкладачки, генератори, каністри для бензину, мастило для генераторів, засоби освітлення, електрообладнання та інші матеріали для облаштування.

Мобільні пункти встановлюватимуть залежно від розташування існуючих стаціонарних «пунктів незламності», щоб людям було зручно по логістиці.

«Ми дякуємо за підтримку. Відчуваємо, що не одні в цій боротьбі і разом зможемо подолати всі виклики, пов’язані із загрозою знищення цивільної інфраструктури рашистськими терористами», - зазначив вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Нагадаємо, у Вінниці змінюється графік руху громадського транспорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також