menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці табличками позначатимуть місця для укриття при надзвичайних ситуаціях

09.02.2022 18:15

Так вінничани зможуть легше знайти схованку у разі необхідності

Сьогодні, 9 лютого Вінницька міська рада прийняла рішення про введення табличок та вказівних знаків, які допоможуть легше знайти укриття у разі надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись сайт Вінницької міської ради.

«Комісія вирішила, що керівники підприємств, установ, організацій, управляючі компаніями, управителі, незалежно від форми власності та підпорядкування, голови правлінь ОСББ повинні визначити для укриття населення підвальні, цокольні та інші заглиблені приміщення, а при конструктивній відсутності таких - перші поверхи будівель. Також потрібно привести їх у належний санітарний та протипожежний стан, звільнити від сміття, впорядкувати входи», - розповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності міської ради Олег Парфілов.

Місця розташування укриттів треба позначати табличками та покажчиками руху до них. А на дошках оголошень - розмістити інформацію про місця розташування укриттів і правила перебування в них.

Нагадуємо, Вінничан навчали, як долати стрес в умовах бойових дій

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: armyinform.com.ua


Читайте також