menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці в ліцеї створили сучасний «ECOHUB-17 - освітній простір для кожного»

04.11.2021 14:55

Цей проєкт переміг у конкурсі «Бюджет шкільних проєктів»

У Вінниці у фізико-математичному ліцеї №17 створили інноваційний «ECOHUB-17 - освітній простір для кожного». Раніше проєкт переміг у конкурсі «Бюджет шкільних проєктів», а вже зараз учні мають змогу проводити досліди у власній лабораторії , вирощувати овочі в теплиці та проводити заняття. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

У цьому проєкті зробили демонтаж старих конструкцій, частково замінили підлогу на вінілове покриття, встановили нові вікна, двері для кращої вентиляції приміщення та регулювання доступу до сонячного світла у старій шкільній теплиці.

Це приміщення займає 190 квадратних метрів і його поділили на 3 частини: зону для спілкування, наукову лабораторію та теплицю. В ній вирощуватимуть овочі, фрукти та екзотичні рослини. Для того, аби створити сучасну шкільну теплицю та облаштувати її необхідним обладнанням, учні розробили ще й еко-проєкт. І у конкурсі екологічних ініціатив «Ековектор» отримали призове місце. За виграні гроші купили нітратомір, мікроскоп та гігрометр.

Нагадаємо,в громаді на Вінниччині відновлюють дитячий садочок.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:vmr.gov.ua


Читайте також