menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці відкрили гурток вивчення польської мови для пенсіонерів

08.03.2023 10:10

Люди похилого віку зможуть вивчати мову безкоштовно

У Вінницькому територіальному центрі соціального обслуговування відтепер вінничани похилого віку зможуть безкоштовно вивчати польську мову. Гурток відкрили у відділенні денного перебування. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Знання польської мови стає дедалі актуальнішим, враховуючи все більш тісну співпрацю та допомогу із братнім народом поляків.

«Польська стабільно посідає 25 місце у світовому рейтингу мов. За останніми даними, носіями цієї мови є близько 50 мільйонів осіб, а як іноземну – польську вивчають ледь не у кожній країні Європи, в Америці, Канаді, Австралії та інших державах. Цю мову дедалі частіше вивчають у школах, на курсах, і в спеціалізованих навчальних закладах з мовним спрямуванням, як основну або додаткову іноземну мову», – зазначають у міському Терцентрі.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50.

Також можна звернутися за номером: (0432) 67 05 90.

Читайте також, Дмитро Разумков: «Україна не виграє війну без світової підтримки, але й світ не переможе без України».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: panpolski.com.ua

Читайте також