menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці військовий вперше зустрівся із новонародженою донькою (ФОТО)

05.08.2022 16:30

Дівчинка народилась у страшний день для Вінниці – 14 липня

Аріна та Олег познайомились через війну. Він, захисник України, приїхав у Вінницю на відпочинок а вона займалася тут волонтерством. Аріна та Олег одружилися і мріяли про дитину. Наприкінці минулого року стало відомо, що їх мрія здійсниться через 9 місяців, але побачити свою донечку в перші хвилини її народження Олегу завадило російське вторгнення. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на Вінниця.Info.

З самого початку повномасштабної війни Олег пішов захищати Україну із зброєю у руках. Його дружині Аріні залишалося тільки молитися за свого чоловіка і дбати про себе заради їх майбутньої дитини.

Катруся народилась у Вінниці саме у той день, який не одне покоління вінничан запам`ятають на все життя – 14 липня. Першою подорожжю для маленької Катрусі виявилась «подорож» до бомбосховища, пізніше стане відомо, що по Вінниці того ранку було завдано ракетний удар.

Тільки зараз Олегу вдалося приїхати у Вінницю усього на один день, один день для того, щоб побачити свою дочку, обійняти дружину і знову на фронт.

Їх перша зустріч – це вкрай емоційна картина. Крихітна дівчинка в сильних руках свого мужнього тата і жінка, яка так довго чекала цієї миті. Бути разом, всім трьом.

Саме за це б’ються наші воїни, за своїх дітей та їх майбутнє, і саме тому ми переможемо.

Нагадаємо, вінничанин Іван Чупринко вкотре переміг на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vinnitsa.info

Читайте також