menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанин Іван Чупринко вкотре переміг на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

04.08.2022 22:15

Спортсмен здобув «золото» з жиму лежачі

Вінничанин Іван Чупринко виборов золоту медаль на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу який проходив у Будапешті, Угорщина. Він став найкращим з жиму лежачі. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Іван переміг із результатом у 215 кілограм у ваговій категорії до 74 кілограм. Це вже 15 звання чемпіона Європи для вінницького пауерліфтера.

«Іван Чупринко - багаторазовий чемпіон світу з жиму на лавці, як у класиці, так і в екіпірувальному форматі. Він залишається єдиною людиною, яка перемогла легенду Дайки Кодаму, їхні недавні битви були просто епічними», - пишуть про вінничанина у Міжнародній федерації пауерліфтингу.

Іван Чупринко та його незмінний тренер Вадим Мохник привезли в Україну ще одне «золото» з міжнародних змагань. У складні для нашої країни часи будь-яка перемога є дуже важливою для усіх нас. Україна перемогла зараз – переможе і в майбутньому, адже інакше бути не може.

Читайте також: «Такий ажіотаж був, ніби ми національні герої»: вінницька тренерка про підтримку українців на Молодіжному чемпіонаті Європи.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: фейсбук сторінка Івана Чупринка

Читайте також