menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці знову розпочався «Бюджет шкільних проєктів»

02.02.2022 11:45

Конкурс проводиться вчетверте і цього разу стартував 1 лютого

Залучати учнів до прийняття важливих рішень щодо розвитку освітніх закладів - саме це основна мету конкурсу «Бюджет шкільних проєктів».На реалізацію проєктів, які отримають перемогу у конкурсі, виділять 2,5 мільйони гривень. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької міської ради.

За умовами конкурсу школярі можуть подавати проєкти різної тематики. Це, наприклад, інфраструктурні, культурно-мистецькі, оздоровчо-спортивні, науково-просвітницькі та соціальні.

До того ж з’явиться більше можливостей для реалізації проєктів, представлених учнями шкіл, які розташовані у сільській місцевості Вінницької громади.

Участь у конкурсі можуть взяти учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Вінницької територіальної громади. Для цього у закладі мають створити шкільну координаційну раду, 2/3 складу якої становитимуть діти.

Проєкти відповідно до тематики мають бути подані на розгляд шкільній координаційній раді. Після чого, учасники конкурсу організовують інформаційну кампанію в учнівській громаді. І вже згодом пройде шкільний етап голосування. Він відбуватиметься на онлайн-платформi E-DEM, до якої матимуть змогу долучитися всі заклади освіти.

Нагадаємо, презентація проєктів «Комфортні громади» у Вінниці завершилась

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Вінницька міська рада



Читайте також