menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У вінницькій школі створили медіа-студію

08.11.2021 15:05

В медіа-студії учні зможуть вивчати основи блогінгу та журналістики

Медіа-студію «ІДЕЙМАСА» з елементами соціального підприємництва відкрили у вінницькій школі №18, про це повідомляє Інформаційна Вінниччина посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Новостворену медіа-студію спорядили усім необхідним обладнанням для вивчення основ блогінгу та журналістики. Вже в цьому місяці фахівці почнуть навчати учнів правилам роботи з відеоматеріалами, написання репортажів і створення інформаційних сторінок в соціальних мережах.

Медіа-студія працюватиме як тренувальна база, яка допоможе школярам визначитися із їх майбутньою професією.

«Завдяки сучасній студії учні нашої школи зможуть знімати відео, складати сценарії для сюжетів, монтувати їх за допомогою спеціальних програм. А також навчатимуться правильно висловлювати свої думки, розвиватимуть ораторські навички та лідерські якості», - зазначила директорка школи №18 Катерина Поджаренко.

Ідея створення медіа-студії в школі перемогла на конкурсі «Бюджет шкільних проєктів – 2021». На реалізацію цього проєкту з бюджету громади було виділено близько 300 тисяч гривень.

Нагадуємо, що у Вінниці пройде вечір французької культури та гастрономії

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vmr.gov.ua

Читайте також