menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Усі дякували за нашу боротьбу»: вінничанка про зустріч з американськими лідерами (ФОТО/ВІДЕО)

16.03.2023 10:10

Для розробки спільних ідей з підтримки України у Вашингтоні зібрались понад 50 американських лідерів

Не тільки уряд Сполучених Штатів Америки активно підтримує Україну у нашій боротьбі з російським тероризмом. Активні громадяни США, серед яких дипломати, конгресмени та лікарі зустрілись із українською жіночою делегацією для планування спільних проєктів. А також для побудови конкретних кроків для спільної перемоги усього цивілізованого світу над державою-терористом під назвою рф. У складі української делегації була і креативна директорка нашого видання Світлана Пустовіт, повідомляє I-VIN.INFO.

Цю зустріч організував президент компанії PASS LLC Деніель Патрік Пулс. Компанія PASS постійно допомагає Україні у боротьбі з російськими окупантами.

Сюди завітали представники американського Конгресу, Пентагону, колишні та діючі посли різних країн. Крім того, були й представники активної української діаспори, які також вже давно допомагають Україні та шукають шляхи для розширення цієї допомоги.

«На зустрічі окреслили найбільш пріоритетні напрямки, в яких нам можуть допомогти наші американські партнери, а саме: допомога пораненим військовим, підтримка родин загиблих українських військових та підтримка українських ветеранів», - розповідає координаторка ГО «Захист – об’єднання волонтерів» Наталія Процюк.

Реальна підтримка України з боку небайдужих громадян США проходить не лише за столами переговорів, а й безпосередньо на лінії фронту. Так, нещодавно, представник Американської медичної асоціації, члени якої також були присутні на цій зустрічі, Пітер Рід загинув разом із двома волонтерами організації «Захист – об’єднання волонтерів» від російського обстрілу під Бахмутом.

Під час зустрічі американським партнерам показали фільм про російські військові злочини за рік повномасштабної війни, у якому демонструється «руській мір» у всій своїй «красі».

«Абсолютна більшість з присутніх просто плакали від побаченого. Цей фільм по-справжньому торкнувся сердець наших американських друзів і вони, як і ми, сприйняли його дуже емоційно. Просто плакали і дякували нам за нашу боротьбу», - згадує креативна директорка I-VIN.INFO Світлана Пустовіт.

Багато учасників зустрічі висловили бажання безпосередньо приїхати в Україну для надання допомоги у травні цього року. Зокрема, представники американських авіаліній «United airlines» планують приїхати в Україну та на власні очі побачити, як здійснюється перевезення гуманітарних вантажів. Також збираються побувати в найбільш гарячих точках лінії фронту, щоб дізнатися, як покращити процес доставки усієї необхідної допомоги для українських захисників.

«Зустріч, яка відбулася в PASS - це вечір емоцій, планів на майбутнє, спільних ідей, об’єднаних єдиною метою – Перемога України. Наші хороші друзі та партнери зі Сполучених Штатів Америки підтримують та будуть продовжувати підтримувати Україну. Тільки спільними зусиллями цивілізовані країни зможуть здолати російський тероризм і побудувати безпечний та вільний світ», - зазначає Світлана Пустовіт.

Читайте також, велетенський український прапор з вінницької редакції розгорнули перед будівлею ООН.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: фейсбук-сторінка Світлани Пустовіт

Читайте також