menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

В селі на Вінниччині відкрили центр активності громадян

10.11.2021 13:30

Це перший подібний центр у Хмільницькому районі

Нещодавно, 5 листопада у Війтовецькій територіальній громаді було урочисто відкрито новий центр активності громадян, про це повідомляє Інформаційна Вінниччина посилаючись на сайт Na Парижі.

Центр розташували у колишньому приміщенні амбулаторії у селищі міського типу Війтівці. Цей центр створено з метою надання активним мешканцям можливості гуртуватися разом і розробляти нові ідеї розвитку громади.

«Сьогоднішня подія важлива для нашої громади. Створено цікавий громадський об’єкт, покликаний слугувати нашим мешканцям у їх прагненні поліпшити власне життя та життя громади. Маю надію, що ним зацікавляться наші активісти, адже там вони зможуть творити свої ідеї, пропонувати, напрацьовувати варіанти вирішення проблем, словом стати активними безпосередніми учасниками змін, активно використовувати цей майданчик для задоволення своїх громадських потреб та інтересів», - зауважила очільниця Війтовецької ОТГ Станіслава Ядвіжина.

Відкриття Центру активних громадян у Війтівцях було проведено в рамках реалізації швейцарсько–української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», яка фінансується Швейцарською конфедерацією з розвитку і співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge. Окрім цього допомагали також і місцеві підприємці.

Роботу центру активності супроводжуватиме комунальний заклад «Публічна бібліотека Війтівецької сільської ради» під керівництвом Марії Вонхольської.

Нагадуємо, що у дворах вінницьких шкіл посадять більше 250 дерев

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: naparise.com

Читайте також