menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Велике будівництво» в громадах Вінниччини: дитсадок, дороги, приймальне відділення

17.01.2022 16:30

Що зробили в рамках програми Президента України в трьох громадах Вінниччини?

«Велике будівництво» стало невід’ємною частиною для розбудови інфраструктури громад Вінниччини.I-VIN.INFO дізнався, як за допомоги цієї програми протягом року вдалось змінити громаду та чи можна це зробити власними зусиллями.

Теплицькаселищна громада.

В рамках програми пройшов «Капітальний ремонт фасадів та покрівлі даху ДНЗ ясла – садок «Сонечко»: корпус №1 та корпус №2». Крім цього, планується на 2022 рік реконструювати стадіон «Старт» комунального закладу «Теплицька дитячо-юнацька спортивна школа».

Кунківськасільська громада.

У 2021 роціпроєктив рамках «Великого будівництва» не реалізовувались. Проте, за власні кошти та кошти спонсорської допомоги громада змогла облаштувати й відкрити дитячий садочок у селі Кузьминці. Також виділяли кошти для поточних ремонтів у школах, садочках, будинках культури та клубах. А з допомогою підтримки спонсорів зробили ямковий ремонт дорожнього покриття від траси М-30 до села Мітлинці та села Кузьминці. Протягом 2021 року продовжили будівництво та реконструкцію водопровідної мережі в селіКунката селі Мітлинці.

Тульчинська міська громада.

У рамках програми Президента України відремонтували об’їзну дорогу навколо районного центру - автошлях Мазурівка-Тульчин. Ця автомобільна дорога загального користування місцевого значення проходить між населеними пунктами Тульчин та Мазурівка, а також частково через село Марусине. Також зробили «Дорогу президентів» Р-08 Немирів – Ямпіль, яка проходить через населені пункти громади с.Нестрварка, м. Тульчин, с. Мазурівка, с. Журавлівка.

Найбільше змін зазнала сфера медицини. У громаді реконструювали приймальне відділення центральної районної лікарні. Загалом на приймальне відділення витратили близько 30 мільйонів гривень. До того ж, реалізували міжмуніципальнийпроєкт«Обладнання для відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КНП Тульчинська центральна районна лікарня Тульчинської міської ради», який переміг у конкурсі «Комфортні громади». Його загальний бюджет становив 1 000000 гривень.

Що стосується культурних здобутків, то палац Потоцьких увійшов до національної програми «Велике будівництво-2021»: відновили паркан та територію перед палацом.

Нагадаємо,громади Вінниччини розповіли про свої здобутки за рік.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також