menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Відбудова постраждалих міст України»: представники з Вінниччини побували на конференції у Варшаві

22.02.2023 18:40

Конференція була організована, в першу чергу, для міст України, які постраждали найбільше

У Варшаві відбулась виставка і конференція, присвячені відбудові України, де 35 міст демонстрували свої проєкти, повідомляє I-VIN.INFO.

«Мета конференції – відбудова постраждалих міст України внаслідок агресії з боку російської федерації. На ній зібралось багато донорів і громад України, які потребують відновлення. Там проявився надзвичайний інтерес європейських інвесторів до українських громад. І це лише маленький початок – ми презентували проєктну документацію. А вже після Перемоги розпочнеться відбудова», - каже голова Тульчинської громади Вінниччини Валерій Весняний.

Він додає, що на конференції були лише два представники з Вінниччини – з Тульчина та Вінниці.

«Конференція була організована, в першу чергу, для тих, хто найбільше постраждав. Втім, потреба в ній є для кожного. Наше місто постраждало в перші хвилини 24 лютого 2022 року від агресії окупантів. Це зараз все більш-менш в порядку, окрім одного – щодня ховаємо бійців, які гинуть, захищаючи Україну», - додаєВалерій Весняний.

Нагадаємо,тисячи переселенців та релоковані підприємства: підсумки року повномасштабної війни для Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінки Тульчинської громади у Facebook


Читайте також