menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Виходь за мене заміж»: історії вінничан про пропозицію руки та серця

08.02.2022 08:35

8 лютого у світі відзначають День пропозиції руки і серця

Одруження – щасливий етап в житті закоханих, коли вони свою любов увічнюють. Заповітні слова «ти вийдеш за мене?» мріє почути кожна дівчина, а кожний чоловік – заповітне «так». Такі моменти запам’ятаються назавжди. I-VIN.INFO поцікавився найщирішими спогадами вінничан про мить освідчення. 

«Неочікувано та романтично – саме таким я пам’ятаю момент, коли вже тепер мій чоловік зробив мені пропозицію. Це була наша перша спільна поїздка на море. Втомлені з дороги, ми приїжджаємо до готелю, де мали зупинитись. Розклали речі і вирішили пообідати. Потім мій коханий Микола бере мене за руку і починає щось невпевнено говорити. Скажу чесно, з одного боку було навіть кумедно за цим спостерігати. Він каже: «Я тебе кохаю. І хочу сказати… ну, ти знаєш». І тут я продовжую: «Ти мені пропозицію робиш?», а він: «Так». Через місяць ми одружились, а через три роки у нас з’явився плід нашого кохання – син Максим», - ділиться спогадами про освідчення свого чоловіка Миколи Інна. 

Своєю незабутньою історією пропозиції руки та серця поділилась Ксенія:  

«У нас весь початок знайомства був якимось магічним, адже все розпочалось з мого сну. Ми познайомились завдяки моєму на той момент хлопцеві, коли разом прийшли на день народження мого майбутнього чоловіка Бориса. Далі все так завертілось, що вже буквально через рік Борис прийшов на сватання. А я, за традицією, ховалась, коли він прийшов до мого дому. Пам’ятаю його слова, що саме зі мною став іншим, як хоче одруження, дітей. Це те, що я ніколи не забуду, адже ми вже маємо свідчення нашого кохання – двох синів». 

Сергій теж пригадав слова своєї коханої Тетяни:  

«Це був найвідповідальніший момент у моєму житті. Довго я за нею «бігав», і думав навіть, що нічого у нас не вийде. Але то була лише моя ілюзія. Одного дня прийшов до Тетяни у лікарню, вже й не пам’ятаю, що сталось, а я дуже боявся лікарень. І тут моя кохана дівчина каже мені: «Знаєш, нещодавно моя подруга хлопчика народила. Ось і в нас діти будуть… Місяців так через вісім. Одружуватись потрібно». Я був в шоці і навіть радився з батьком, що мені робити, а той каже – одружуватись. Власне, так і сталось, а незабаром у нас народилась донька Анастасія».  

Ще одну історію пропозицію руки та серця розповідає Олена. Освідчувався їй майбутній чоловік Володимир: 

«Одного разу я прийшла додому після робочого дня. Мого хлопця не було поруч. Я побачила в кімнатах різноманітні стікери з написами. На одному із них було написано «знайди свій подарунок». Потім прийшов хлопець і сказав: «Шукай». Слідкувала за кожним написом стікерів, перевернула всю кімнату, знаходила стікер за стікером. Вже не маючи сил, сказала: «Я нічого не можу знайти». Потім повертаюсь до хлопця і бачу, як він стоїть на одному коліні, тримаючи обручку. Не могла в це повірити і закричала заповітне «так». Радості не було меж, адже я цього так чекала! Ще й отримала обручку в такій романтичній атмосфері».  

I-VIN.INFO вітає усіх закоханих та одружених із сьогоднішнім святом. Бажаємо вам міцної та щасливої сім’ї. Нехай кожний ваш день спільного життя буде наповнений лише позитивними моментами. І, звісно, щоб нові сімейні пари творили власну незабутню історію кохання.  

Нагадаємо, «Сім дивовижних побачень» для вінничан: де відзначити День коханих.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.  

Фото: з вільних джерел  

  

 

Читайте також