menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничан запрошують безкоштовно навчитись надавати першу допомогу постраждалим

03.09.2021 16:27

Наприкінці вересня відбудеться дводенний тренінг.

Вчасно надана допомога може врятувати життя людині. Особливо це стосується випадків, коли необхідно забезпечити підтримку життєдіяльності до приїзду швидкої допомоги. Звісно, для того, щоб робити це ефективно, треба вчитись — і не тільки по літературі, яку знайшли в інтернеті, а й на практиці.

Алгоритм надання першої допомоги, реанімування, допомога при травмах та кровотечах, транспортування постраждалих — ці теми розглянуть на експрес-курсі з першої допомоги від Центра Поділля-Соціум спільно з Червоним Хрестом, повідомляє Інформаційна Вінниччиназ посиланням на допис зі сторінки організації.

«Професійно медичну допомогу надають, звичайно ж, медики, але не завжди швидка допомога може прибути вчасно на місце події. Тому вміння кожного та кожної з нас надати першу необхідну допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини», — вважають організатори.

Два безкоштовних заняття (вівторок та середа) відбудуться в Центрі освіти дорослих 21-22 вересня з 10:00 до 12:45. Записатись можна за посиланням.

Нагадаємо, канадці проводять для вінницьких поліцейських тренінги.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: зі сторінки організації.



Читайте також