menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничан запрошують на великий Stand Up тур ®

22.12.2021 19:40

Дмитро Романов презентує свою нову програму «Selfmad»

Дмитро Романов – віртуоз комедійного жанру та популярний Stand Up комік, який запускає великий концертний тур. В честь свого 20-річчя виступів на сцені, Дмитро підготував абсолютно нову програму. Інтелектуальний гумор, неповторна імпровізація із залом, гострі жарти – мінімум того, що чекає глядачів. Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на організаторів.

Сьогодні Дмитро Романов входить до ТОП-10 найвідоміших та затребуваних російськомовних Stand UP-коміків світу і продовжує завойовувати увагу шанувальників жанру своїми інтелігентними монологами. Також Дмитро веде рубрику «Світський кінець» у програмі «Вечірній Ургант».

Вперше з'явившись у «Comedy Одеса» та «Comedy Київ», Дмитро швидко набрав популярності. Артистизм та гострі жарти на актуальні теми дозволили йому здобути низку блискучих перемог у таких гумористичних шоу, як п'ятий сезон «Сміху без правил», «Вбивча ліга», фестиваль «Велика різниця». А також залишатись хедлайнером проекту Stand Up на ТНТ протягом 5 років.

Пройде Stand Up тур 25 лютого у Будинку Офіцерів.

Нагадаємо, презентували документальний фільм «Поверніть мого тата» у Вінниці.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надані організаторами



Читайте також